Apple akcija-povratak u školu

x   T.

Sada je pravi trenutak da kupite sebi ili detetu fantastičan uređaj koji vas nikada neće izneveriti po top ceni. Apple vam nudi najbolje za maksimalne rezultate.

Iskoristite Back to school akciju, kupite i uštedite. Izaberite uređaj koji odgovara vašim potrebama, koji će vam pomoći oko obavljanja svakodnevnih aktivnosti, zabaviti vas ili motivisati.

Tehnomedia Apple ponuda

Vreme trajanja akcije

Od 8. avgusta do 17. septembra možete kupiti sjajni Apple telefon, laptop, tablet ili pametni sat po akcijskoj ceni.

Zašto izabrati Apple?

Zato što su moćni, intuitivni, kvalitetni, sa odličnim performansama, izdržljivi, jednostavni za upotrebu, jedinstveni i lepog dizajna. Zato što su svestrani i sve dobijate u jednom uređaju. Odličan su izbor za učenje, posao, zabavu i igru, internet i još mnogo toga. Apple uređaji su namenjeni za sve i svakoga. Možete ih povezati međusobno, jer su u idealnoj harmoniji. Svi Apple uređaj rade besprekorno i softver i hardver. Počnite da radite ili surfujete na jednom i nastavite posao na drugom uređaju. iPhone pozive uputite i primajte na Mac-u. Budite bezbrižni, sve fotografije, materijale, muziku, datoteke i podatke ažurirane na iOS i Mac-u čuva iCloud.

APPLE 10.9-inch iPad Air5 Wi-Fi 64GB - Blue MM9E3HC/A

Tableti

iPad predstavlja novu generaciju uređaja koji mogu postati ono što vam je potrebno. Nude bezbroj mogućnosti. Lagan je, tanak i savršen. iPad nije samo tablet, već može zameniti rad na računaru. On je vaša nova digitalna sveska, najbolji saveznik za rešavanje školskih zadataka i obaveza, kancelarija za rad od kuće, studio za fotografisanje, lični bioskop, gejming konzola i kancelarija za rad od kuće.

APPLE MBA 13.3 mgn73ze/a

Laptopovi

Moćni su, tanki, lepi i velesila u svakom pogledu. Pomeraju granice mogućeg. Poseduju vrhunske performanse. Imaju najnapredniji hardver i displej. Odličan su izbor i za korisnike čija profesija uključuje rad u teškim programima poput: Photoshop-a, Autocad-a… Pravi su izbor za đake, studente, poslovne ljude, profesionalce…

APPLE iPhone 13 mini 128GB Pink mlk23se/a

Telefoni

Istoriju mobilnih telefona je zauvek promenio iPhone. Izaberite model po svojoj meri i baš onaj koji odgovara vašim željama i potrebama. iPhone 13 serija telefona poseduje A15 bionički čip, Super XR Retina displeje uz najnapredniji sistem kamera i duže trajanje baterije. iPhone-u 12 ima A14 Bionic čip, OLED displej od ivice do ivice ekrana, noćni mod na svim kamerama. Sa 16-jezgarnim Neural Engine-om obavljaju bilione operacija u sekundi. Super je efikasan i štedi bateriju. Možete snimati, montirati i reprodukovati video snimke u Dolby Vision formatu. AirPlay omogućava strimovanje na pametni TV. iPhone 11 vam pruža sve koliko vam treba. Foto sistem sa dvojnom kamerom. Baterija traje ceo dan. Ima brzi Apple čip i izdržljivo staklo na pametnom telefonu.

APPLE Watch S7 45mm Midnight AL Sport Midnight mkn53se/a

Pametni sat

Apple Smart watch ima veliki ekran, duže trajanje baterije, brzo se puni i moćne dodatke. Zdravlje je na prvom mestu, a to dokazuju dodaci poput Blood Oxygen, EKG aplikacije… Bilo gde da ste, sa ovim satom imaćete sve što vam je potrebno i ostaćete povezani. U App Store pronađite hiljadu aplikacija i više. Tu su Wallet kao metodu plaćanja ili kao boarding pass. Sve možete prilagoditi sebi, pa i kaiš na satu koji se menja, različitih je boja, materijala i stilova.

Iskoristite ovu akciju i kupite po akcijskoj ceni telefon, laptop, tablet ili pametni sat kod vašeg ovlašćenog Apple distributera u Tehnomedia maloprodajnim objektima ili jednostavno online.

Tehnomedia je totalno drugačija od drugih. Proverite.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *