Otvorena najveća radnja u Šumadiji

tehnomedia kragujevac reotvaranje

Najveća radnja u Kragujevcu privukla je veliki broj posetilaca na reotvaranju. Podeljene vredne nagrade.

Sjajna atmosfera, zadovoljni kupci i veliko interesovanje posetilaca obeležili su ovaj radni dan na svečanom otvaranju nove stare radnje. Sada je u novom ruhu, veća, preglednija, komfornija i lepša.

Gde?

Na staroj adresi. U Kragujevcu, u popularnom tržnom centru Delta park u Save Kovačevića br. 27.

Utisci i atmosfera

“Sve je fantastično. Ranije sam isto dolazio ovde kod vas i kupovao, ali sada je čini mi se sve duplo veće i odličan je izbor. Zadovoljan sam i cenama. Rešio sam da danas dođem i zbog nagradne igre i poklona. Valjda ću imate sreće,” podelio je Zoran Marković svoje prve utiske sa nama.

“Sviđa mi se vaša prodavnica. Sve je lepo i svi su ljubazni. Bravo,” kazala je Sanja Petrović.

“Uvek mi je prijatna kupovina kod vas i cene nisu visoke i može svako da pronađe nešto za sebe. Niko kao vi ne deli i poklanja skupe poklone, tako da svaka čast i na tome. Imate odlične uslove plaćanja, što mi se dopada i čak može na 36 mesečnih rata da se plati što je super,” rekla je Marija Petrović.

Popusti i dobitnici poklona

Slavljenički popusti traju 3 dana, do 27. avgusta 2022.

  • Poklanjamo 20% popusta na redovne cene za kupovinu malih kućnih aparata i periferije.
  • Darujemo 15% popusta na: belu tehniku, televizore, audio i video, kao i na it i telefone.

Na reotvaranju naše nove-stare radnje, podelili smo i vredne poklone: veš mašinu, mašinu za pranje sudova, peglu, tablet i usisivač.

Untitled design
  • Ljiljana Kovačević je na poklon dobila Miele robotski usisivač, jer je bila prvi kupac koja je obavila kupovinu sa računom većim od 60 000 dinara.
Untitled design
Untitled design
  • Mariji Cimeši Furtuli, 69. kupcu uručen je poklon Philips parna stanica, jer je obavila kupovinu veću od 30 000 dinara.
Untitled design
  • Gordana Gavrlivoić -Stoparić je bila 23. kupac po redu sa obavljenom kupovinom većom od 10 000 dinara i zato joj je pripala nagrada Lenovo tablet.
image

Radno vreme

Možete nas posetiti radnim adnima i subotom od 9 do 21 sat, a nedeljom od 9 do 18 sati.

Naša ponuda

Obezbedila smo bogat izbor uređaja i aparata vrhunskog kvaliteta najpoznatijih svetskih i domaćih renomiranih proizvođača kao što su: Miele, Samsung, LG, Philips, Sony, Bosch i mnogi drugi. Sve što vam je potrebno za ugodan život, od bele tehnike, TV, audio i video uređaja, foto aparata, do telefonije, malih kućnih aparata, periferije, pokućstva i još mnogo toga pronaći ćete na ovoj adresi.

Nova-stara radnja se prostire na površini od 1100 kvadrata, a naši prodavci su i vaši savetnici koji će vam pomoći da izaberete najadekvatniji uređaj za vaše potrebe. Ne morate više da lutate, jer sve možete pronaći na jednom mestu i kompletno opremiti dom ili poslovni prostor. Tehnomedia je idealno, provereno i sigurno mesto dobre kupovine.

Najbolje za svoj novac dobićete u Tehnomedia maloprodajnim objektima. U našoj kompaniji konstantno istražujemo potrebe potrošača i klijenata, pratimo trendove, stičemo nova znanja i želimo da vam u svakom trenutku budemo na usluzi i što bliže. Nastavljamo dalje sa širenjem maloprodajne mreže. Vidimo se uskoro u vašem gradu, jer Tehnomedia je prepoznatljivo različita i totalno drugačija od drugih!!!

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *