Najčešća pitanja na našem sajtu

x  T.

Imate pitanje za nas? Pitajte i odgovorićemo. Izdvojili smo nekoliko vaših najčešćih pitanja i naše odgovore.

Uvek smo tu za vas i želimo da vam pomognemo oko izbora proizvoda i olakšamo kupovinu. Dosta je pitanja o karakteristikama i specifikacijama proizvoda, cenama, izbora uređaja ili aparata. Veliki broj pitanja odnosi se na cenu, plaćanje, dostavu, garanciju, akcijama…

  n x

Da li je moguća kupovina na rate u prodavnici i online?

Moguća je. Nudimo najbolje uslove kupovine i plaćanja. Online kupovinu na rate možete obaviti putem Web kredita na 24 rate. U prodavnici putem čekova i kartica do 6 i 12 rata ili putem kredita banaka do 36 mesečnih rata. Više o načinima plaćanja možete pročitati na linku “načini plaćanja”.

Kako da poručim uređaj online?

Jednostavno i lako. Možete poručiti klikom na proizvod koji želite da naručite. Otvoriće vam se strana gde je sve detaljno prikazano: karakteristike, specifikacije, cena, fotografije. Kliknite na zeleni taster “Dodaj u korpu”. Sadržaj korpe će se prikazati na ekranu i kliknite na taster “Završi kupovinu”. Nakon toga, unesite svoje podatke i izaberite način plaćanja. Da li želite da platite (kao “fizičko lice” ili “kupujem kao firma”)? Na kraju kliknite na “Poruči proizvod”.

Ukoliko vam je potrebna pomoć prilikom poručivanja ili bilo koja druga pomoć obezbedili smo:

 • Call centar na 011 44 44 999
 • Agenta na chatu. Kliknite na chat polje na sajtu u donjem desnom uglu
 • Pišite nam na Facebook i Instagram stranici

Važne informacije vezane za ovu temu možete pronaći na linku “o uslovima korišćenja”.

Zašto nisu iste cene za online poručivanje i u prodavnici?

Cene na sajtu su isključivo za online poručivanje, a online prodavnica je poseban sektor našeg poslovanja. Trudimo se da pružimo posebne pogodnosti za online poručivanje.

– Kupila sam online aparat, ali nisam dobila garanciju, šta da radim?

Kod online kupovine garancija je web račun koji vam stiže na mail. Ukoliko u pakovanju dobijete garantni list potrebno je da ga overite u nekoj od naših prodavnica.

  n x

– Koliko se čeka na isporuku proizvoda?

Poručeni proizvod najkasnije na vašu adresu stiže za 3 do 5 radnih dana. Prema unapred utvrđenom rasporedu vrši se isporuka robe.

Ako se proizvod kupili u prodavnici u zavisnosti od veličine i težine možete ga preuzeti sami na licu mesta ili vam proizvod dostavnim vozilom dovozimo na adresu. Za duže relacije i u specifičnim slučajevima dostave moguć je poseban dogovor o prevozu kupljene robe. Detaljnije čitajte na “brza isporuka”.

Poručila sam uređaj online, da li ga dovozite samo do adrese ili unosite u stan?

Isporuka se vrši do adrese zgrade ili kuće i podrazumeva unos u stan i raspakivanje uređaja, ali ne i priključivanje aparata na mrežu, skidanje blokada kod veš mašina, iznošenje starog uređaja i slično. Uređaje do 70 kg težine unosimo u kuću ili stan bez obzira na sprat pod uslovom da postoje uslovi da se aparati unesu bezbedn, poput: dovoljne širine hodnika, ulaznih vrata, stepeništa i slično. Uređaje teže od 70 kg gde spadaju i vangabaritni uređaji isporučujemo do ulaza u zgradu ili dvorišta. Cena isporuke vangabaritnih uređaja za šporete i peći na čvrsta goriva je 2 000 dinara a za frižidere side by side 3 000 dinara. Kurirska služba isporučuje robu na adresu, ali je ne unosi u stambeni prostor.

– Da li isporučujete robu u druge zemlje?

Robu isporučujemo samo na teritoriji Srbije.

IMG x

Koji je broj vašeg Call centra?

Broj je 011 44 44 999. Naši operateri su spremni da odgovre na svako vaše pitanje radni danima od 8 do 20 sati i subotom od 9 do 15 sati.

Na koji način da reklamiram proizvod?

Možete pisati na webreklamacije@tehnomedia.rs ili pozvati broj za prijem reklamacija 011 4444 999. Detaljnije čitajte na linku „Reklamacije i servis“.

Kolika je garancija za proizvod kupljen kod vas?

Period saobraznosti za nove uređaje prema Zakonu o šatiti potrošača Republike Srbije je 2 godine. Mnogi proizvođači uređaja i aparata su obezbedili i dodatnu pogodnost u vidu produžene garancije. To smo jasno označili nalepnicom (stikerom) na samom proizvodu.

Šta znače nove oznake energetske efikasnosti i kako ove nove oznake da uporedim sa starim?

Nove energetske oznake na nalepnicama imaju skalu od A do G, a ranije je bila od A do D. Najmanju potrošnju struje imaju uređaji i aparati koji su obeleženi razredom A, a najviše troše oni sa obeležjem D. Ukinuti su razredi A+, A++, A+++.

 • Oznakom D se obeležava nekadašnji razred A+++
 • Oznakom E se obeležava nekadašnji razred A++
 • Oznakom F se obeležava nekadašnji razred A+
 • Oznakom G se obeležava nekadašnji razred A
 • Oznakom C se obeležava najefikasniji uređaj, bolji I štedljiviji i od A+++.

Da li vršite isporuku robe iz prodavnice u prodavnicu?

Vršimo. Ukoliko je cena proizvoda ispod 5.000 dinara, dostava je 200 dinara.

Da li mogu da poručim uređaj bele tehnike koji je dostupan samo u određenim prodavnicama?

Uređaji bele tehnike koji su dostupni samo u određenim radnjama, ne mogu se poručiti online.

Kako mogu da proverim dostupnost proizvoda u prodavnici?

Pozivom na broj 011 44 44 999 možete proveriti dostupnost željenog proizvoda u najbližoj prodavnici.

Da li imate vaučere, loyalty program?

Trenutno nemamo loyalty sistem, ali se možete prijaviti na naš newsletter(na našoj naslovnoj strani) i biti u toku sa našim novitetima, akcijama i primati preko emaila specijalne i ekskluzivne ponude.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *