Još jedna pobeda Tehnomedie u Novom Sadu

x   T.

Ekipa Tehnomedie zabeležila još jednu pobedu u malom fudbalu. Savladali su Data Dev rezultatom 5:1.

Tim Tehnomedie zablisato je na terenu i pokazao da je najefikasniji i odličan i u malom fudbalu. Ljubitelji ovog sporta u Novom Sadu mogli su da uživaju u sjajnoj igri i pozitivnoj atmosferi.

U svim segmentima nadigrali su tim Data Dev i pobedili ga sa 5:1. Naši momci su pokazali pravu ofanzivnu igru.

image  x

“Pauzu smo iskoristili da se uigramo tako da smo spremni za dalje borbe i utakmice. Drago nam je što ima navijača i što su tribine pune. U publici su i naši potrošači i kupci, a ovo je još jedan dobar način povezivanja i promocije. Tu je i naša reklama kao što vidite i drago nam je što nas naši kupci prepoznaju”, istakli su iz naše ekipe.

Опис није доступан.

Igrali su u sastavu: Zoran Ignjatović, Veljko Bulatović, Dragan modić, Nemanja Dmitrašinović, David Radosavljević i Ivan Vuković.

Igrač utakmice je David Radosavljević koji je za našu ekipu postigao 3 gola. Po jedan go dali su Ignjatović i Modić.

Naša ekipa igra na ovom tradicionalnom novosadskom Fortuna turniru u okviru biznis lige. Kolege iz Tehnomedia prodavnice u Novom Sadu samonicijativno su se organizovali i prijavili za učešće. 

Fortuna je liga malog fudbala okuplja zaljubljenike u sport i fudbal, drugarstvo i humanost. Učesnici vole da se druže i međusobno uvažavaju i poštuju. Utakmice se igraju u Sporstkom centru Meridiana u Novom Sadu.

O ovime smo pisali ovde i ovde.

image  x
   n  x
Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *