Napravite šećernu vunu kod kuće

x   T.

Najslađu šećernu vunu u raznim bojama napravite pomoću aparata iz Tehnomedie.

Nekada ste morali da čekate vašare ili neke događaje i one čike ili tete kako je prave u velikim mašinama kako bi se zasladili šećernom vunom, a sada to možete napraviti sami kod kuće. Potreban vam je samo mini aparat za šećernu vunu iz Tehnomedie. Lepog su dizajna i dobrog kvaliteta. Miris prženog šećera i božanstven ukus će vas očarati. U svakom trenutku imaćete slatkiš koji će pre svega mališani obožavati.

ARIETE AR2973 plava

Kako napraviti šećernu vunu?

Ovu čarobnu poslasticu dobićete lako pomoću mini aparata iz naše ponude. Napravite je jednostavno pomoću običnog šećera ili šarenih bombona.

Sipajte šećer u deo predviđen za to i u krug vrtite štapić kako bi se po njemu ravnomerno rasporedila vuna. Možete ga sipati kakav jeste, beo, ali ga možete i obojiti raznim prehrambenim bojama po želji i dobićete šećernu vunu u crvenoj, plavoj, zelenoj, roze i drugim bojama. Osim sa kristal šećerom možete ovu šećernu vunu napraviti i sa bombonama i dobićete različite ukuse.

Kako radi?

Od zagrejanog šećera ili bombona kroz male otvore rotiranjem se izbacuju mekane tanke niti koje podsećaju na vunu. Zahvaljujući njihovom brzom hlađenju, na štapić se namotavaju te slatke niti.

BEPER 90.396Y

Zašto kupiti ovaj aparat?

  • Zato što ćete u svakom trenutku imati božanstven slatkiš.
  • Možete ga koristiti i za dečije rođendane ili zabave i sigurni smo da će svi pamtiti taj ukusan pufnasti slatkiš.
  • Ovaj aparat može biti i najslađi poklon za nekoga ko vam je drag.
ARIETE AR2973 plava

Ne budite nostalgični i neka vaš dom zamiriše na praznike uz ovu originalnu poslasticu. Požurite i kupite ovaj jedinstven aparat na tržištu po povoljnoj ceni u Tehnomedia maloprodajnim objektima.

Tehnomedia je totalno drugačija od drugih. Proverite.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *