Apple akcija

reklamni baner

Kupite najmoćnije uređaje na svetu na sniženju u našim maloprodajnim objektima i u internet prodavnici.

Tehnomedia je ovlašćeni prodavac Apple uređaja i sada željeni uređaj možete kupiti na popustu i uštedeti.

Apple akcija:

laptop

Macbook Air je super moćan i super lagan

Ove laptopove karkteriše snaga i moć. Neverovatno su tanki, lagani i lepi. Visokih su performansi sa potpuno funkcionalnom tastaturom i ekranom pune veličine. Imaju napredan hardver i displej. Odličan su izbor za učenike, studente, poslovne ljude… Klasičan dizajn olakšava prenosivost, a uz M1 procesore, korisnici dobijaju i potrebnu snagu uz portabilnost. Još jedan plus je i dugotrajna baterija. Mac nije samo prenosni računar, već i statusni simbol, kao i iPhone u džepu ili bilo koji drugi Apple uređaj na stolu.

  • Iskoristite akciju od 30. januara do 19. februara 2023. godine i kupite MacBook Air po nižoj ceni.
slušalice

AirPods za nov doživljaj i iskustvo bežičnih slušalica

AirPods odlikuje besprekoran rad nakon jednostavnog podešavanja jednim dodirom. Automatski su uključene i uvek povezane. AirPods kada su vam u ušima mogu da osete i kada ih izvadite da pauziraju. Ako želite da podesite jačinu zvuka, uputili poziv, promenili pesmu, ili dobili uputstva, na primer samo recite glasom i uputite zahtev. Možete da nosite jedan ili oba AirPod-a, ili da nešto preskačete unapred ili igrate samo dvostrukim dodirom ćete to završiti kada slušate muziku ili neki drugi sadržaj.

Nove Apple AirPods slušalice treće generacije imaju dizajn sa konturama. Neverovatno su lagane i udobne. Stoje pod idealnim uglom tako da su prijatne za nošenje a zvuk direktno dopire u vaše uši. U odnosu na prethodne Apple AirPods slušalica druge generacije kraće su 33% i imaju senzor pritiska tako da vam je upravljanje pozivima i muzikom lako. Tu je i personalizovani prostorni zvuk sa dinamičkim praćenjem pokreta glave. Imaćete trodimenzionalno iskustvo slušanja muzike, emisija, filmova zahvaljujući zvuku koji dolazi sa svih strana. Imaćete uvek utisak da ste u centru muzike jer žiroskopi i brzinomeri u AirPods slušalicama rade zajedno kako bi pratili pokret vaše glave. Baterije dugo traju. Do 4 sata razgovora i 6 sati slušanja muzike. Punite 5 minuta i dobijate oko sat vremena razgovora ili slušanja, a sa kutijicom za punjenje do 30 sati slušanja muzike. Ove slušalice i kutijica su izdržljive i otporne na kišu, vodu, znoj i najjače fizičke napore. Povezivanje je jednostavno, samo ih izvučete iz kutijice za punjenje i odmah su automatski spremne za rad.

  • Iskoristite akciju od 29. januara do 11. februara 2023. godine i kupite Apple AirPods po nižoj ceni.
tablet

Apple tablet ima sve

iPad predstavlja novu generaciju uređaja koji mogu postati ono što vam je potrebno. Nude bezbroj mogućnosti. Lagan je, tanak i savršen. iPad nije samo tablet, već može zameniti rad na računaru. On je vaša nova digitalna sveska, najbolji saveznik za rešavanje školskih zadataka i obaveza, kancelarija za rad od kuće, studio za fotografisanje, lični bioskop, gejming konzola i kancelarija za rad od kuće.

  • Iskoristite akciju od 24. januara do 5. februara 2023. godine i kupite Apple tablet po nižoj ceni.
telefon

iPhone je i brzina, veličina, dominacija

Istoriju mobilnih telefona je zauvek promenio iPhone. Ovo je jedan od najboljih pametnih telefona sa kamerom koji je napravljen. Izaberite model po svojoj meri i baš onaj koji odgovara vašim potrebama. Korišćenje je jednostavno, samo povucite prstom i sve je tu. Ima pametne performanse i sve je pametnije, fluidnije i brže sa Apple čipom. Izdržljiv je i napravljen da dugo traje, a vaši podaci i privatnost na sigurnom i zaštićeni.

iPhone 13 serija telefona poseduje A15 bionički čip, Super XR Retina displeje uz najnapredniji sistem kamera i duže trajanje baterije. iPhone-u 12 ima A14 Bionic čip, OLED displej od ivice do ivice ekrana, noćni mod na svim kamerama. Sa 16-jezgarnim Neural Engine-om obavljaju bilione operacija u sekundi. Super je efikasan i štedi bateriju. Možete snimati, montirati i reprodukovati video snimke u Dolby Vision formatu. AirPlay omogućava strimovanje na pametni TV. Veliki iPhone 14 i veći iPhone 14 Plus karakterišu neverovatni procesori, besprekorni ekrani i najnapredniji sistem kamera, spektakularne fotke i pri slabom osvetljenju, dugo trajanje baterije… Otporni su na vodu i izdržljivi. iPhone 14 može biti i vaša prva pomoć za ne daj bože. Može da prepozna ozbiljan sudar i nazove hitnu službu ako vi ne možete. Baterija dugo traje. Superbrzi čip sa 5‑jezgarnim grafičkim procesorom pokreće sve aplikacije i sve najnovije mogućnosti za tren i na duge staze.

  • Iskoristite akciju do 31. marta 2023. godine i kupite iPhone po nižoj ceni.
pametni sat

Apple Watch zavolećete na prvi pogled

Apple Smart watch ima veliki ekran, duže trajanje baterije, brzo se puni i moćne dodatke. Zdravlje je na prvom mestu, a to dokazuju dodaci poput Blood Oxygen, EKG aplikacije… Bilo gde da ste, sa ovim satom imaćete sve što vam je potrebno i ostaćete povezani. U App Store pronađite hiljadu aplikacija i više. Tu su Wallet kao metodu plaćanja ili kao boarding pass. Sve možete prilagoditi sebi, pa i kaiš na satu koji se menja, različitih je boja, materijala i stilova.

  • Iskoristite akciju od 22. januara do 4. februara 2023. godine i kupite Apple pametni sat po nižoj ceni.

Ne propustite ovu jedinstvenu priliku i kupite po akcijskoj ceni pametni sat, slušalice, tablet, telefon ili laptop kod vašeg ovlašćenog Apple distributera u Tehnomedia maloprodajnim objektima ili jednostavno online.

Tehnomedia je totalno drugačija od drugih. Proverite.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *