Odličan meč u Novom Sadu

grupna slika fudbalera

Odličan meč u Novom Sadu između naše ekipe i tima iz Ravnog sela. Ekipa Tehnomedie nastavlja da beleži dobre fudbalske rezultate.

Odlična derbi utakmica Fortuna 1. lige odigrana je između trenuto dve najbolje ekipe u ligi, Tehnomedie i AS Bajić. Rezultat je na kraju bio 2:2. Najbolje strane ovog sporta prikazala je odlična utakmica ravnopravnih rivala.

U pauzi nakon završenog prethodnog takmičenja igrači su se često pripremali i trenirali, a na kraju je došao red da pokažu što znaju. Trud se na kraju uvek isplati, rezultati naših kolega su sjajni, a taj niz dobrih nadmetanja i bodova se nastavlja. Atmosfera u našoj ekipi je fantastična i odatle su i došli i dolaze dobri rezultati.

Publika je i ovog puta pre i nakon meča razgovarala sa našim kolega. Bila je ovo dobra prilika da ih vide i u malo drugačijem svetlu, jer osim što su dobri prodavci pokazali su i da su veliki zaljubljenici u fudbal i sport. Najviše ih je zanimala bogata Tehnomedia ponuda, akcije, načini plaćanja, novootvorena ekskluzivna Samsung zona… Navijanjem i aplauzima pozdravljali su svaki dobar potez naše ekipe.

Zadovoljan sa igrom, trudom i zalaganjem naših igrača“, istakao je Zoran Ignjatović, kapiten našeg tima.

fudbalska utakmica

Utakmica je od samog početka najavljivala sjajan meč. Na obe strane se igralo otvoreno sa mnogo lepih poteza, ali i jakim tempom. Obe ekipe su sastavljene od kvalitetnih fudbalera koji bi svaki klub poželeo. Ekipa “As Bajić” je bolje otvorila utakmicu i sa dva šuta došla u prednost od dva gola razlike. Mi svoje šanse u prvom poluvremenu na žalost nismo iskoristili. Drugo poluvreme je donelo i drugu sliku na terenu. Dominirali smo na terenu i posle sjajnog šuta sa 19 metara sjajan gol je postigao Vladimir Ignjatović. Taj gol nam je doneo sigurnost i još bolju igru. Iskoristili smo lepu akciju Ignjatovića i Jokića koji postiže gol i dovodi utakmicu u egal. Do samog kraja mnogo lepih poteza na obe strane ali nije došlo do promene rezultata. Čestitam našim momcima na odličnoj igri i zalaganju.Čestitam ekipi “AS Bajić” koja dolazi iz Ravnog sela opština Odžaci na fer i korektnoj igri. Stekli smo nove prijatelje Tehnomedie širom Vojvodine“, zaključio je Ignjatović.

Vladimir Ignjatović

Za igrača utakmice proglašen je Vladimir Ignjatović iz naše ekipe.

Tim Tehnomedie igrao je u sastavu: Aleksandar Dragutinović, Dušan Jokić (1gol), Veljko Bulatović, Samuele Samardžija, Bojan Belić, Vladimir Ignjatović (1 gol), David Radosavljević, Nemanja Dmitrašinović, Aleksandra Tanjga, Ivan Vuković, Zoran Ignjatović.

Utakmica je odigrana u Sportskom centru Meridiana u Novom Sadu.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *