Ekskluzivna Samsung zona u Tehnomedia prodavnici u Novom Sadu

reklamni baner za samsung

Tehnomedia prodavnica u Novom Sadu postala je lokacija jedinstvene Samsung zone na kojoj svi posetioci mogu da steknu uvid u izuzetnost Samsung tehnologije.

Deo Tehnomedia prodavnice u Novom Sadu postaje ekskluzivna Samsung zona. Upoznajte se sa inovativnim Samsung proizvodima na jednom mestu.

Prostor je uređen na originalan način poput stana i sobe i opremljen samo Samsung uređajima. Poštujući Samsung standarde doživećete enterijer i ambijent na drugačiji i poseban način kao i jedinstvenu premijum ponudu. Sada ste u prilici da se na licu mesta i iz prve ruke uverite u inovativnost tehnoloških karakteristika Samsung uređaja.

Iz bogate ponude izdvajamo: Samsung Neo QLED 8K / 4K i OLED televizore sa kristalnom rezolucijom, Bespoke Jet usisivače sa naprednim performansama čišćenja prilagođenim modernom načinu života i Bespoke frižidere sa novim naprednim funkcijama i potpuno novom dimenzijom tehnologije.

 x

Samsung Neo QLED 8K / 4K i OLED televizori

U gledanju “najvažnije sporedne stvari na svetu”, romantičnoj filmskoj večeri, ili celonoćnom gejmingu potpuni užitak dobićete uz Neo QLED i OLED televizor.

Neo QLED TV

Zahvaljujući neuronskom Quantum procesoru, na Neo QLED TV-u, svaka slika će dobiti kristalno čist sadržaj. Dolby Atmos i Q-symphony stvaraju koncertnu, čak i navijačku atmosferu u prostoriji, što će predstaviti jednu potpuno novu dimenziju za korisnike. Elegantan dizajn će se savršeno ukopiti u bilo koji prostor.

OLED TV

OLED pojačivač osvetljenosti pruža nenadmašivi kvalitet boja, kontrasta i detalja, dok briljantna tehnologija 4K AI skaliranja dopunjena sa 20 neuronskih mreža prikazuje svu moć 4K rezolucije. Besprekoran dizajn upotpunjuju tanke crne ivice OLED TV-a.

Bespoke Jet usisivač

Bespoke Jet usisivač se odlikuje laganim dizajnom koji omogućava maksimalnu upotrebljivost kao i težinom od svega 1,44 kg. Pored toga, posuda koja skuplja prašinu i prljavštinu se vrlo lako čisti pod vodom i brzo je spremna za upotrebu. Zahvaljujući multiciklonskoj filtraciji vazduha, efikasno zadržava sitne čestice prašine, što će i vazduh u prostoriji držati higijenski čistim. Bespoke Jet je prilagođen domovima sa kućnim ljubimcima, zbog lakog sakupljanja dlaka.

kuhinja  x

Samsung Bespoke frižideri

Velika zapremina Samsung Bespoke frižidera omogućava da u njega stane velika količina hrane i pića. Pored toga, izuzetne funkcije poput All-Around Cooling sistema koji ravnomerno rashlađuje sve namirnice, preko No Frost tehnologije koja održava stabilnu temperaturu i sprečava formiranje leda, do Power Freeze funkcije koja postavlja najnižu temperaturu za zamrzivač, čini ovaj uređaj tehnološki besprekornim.

Jedinstvene Samsung zone u Srbiji nalaze se na dve lokacije: u Novom Sadu u Tržnom centru Merkur u Rumenačkoj 150 i na Novom Beogradu, Omladinskih brigada 33a.

Posetite nas, jer Tehnomedia je totalno drugačija od drugih. Proverite!

   n x
  x
K  x
This image has an empty alt attribute; its file name is 326541836_541672494594688_8230194828236012600_n-1024x600.jpg
Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *