Aromatherapy ulja za osveživače prostorija

x

Kada se osećamo loše sa manjkom energije i elana određeni miris nam može pomoći. Nabavite Anjou set ulja sa 6 aroma.

Mirisi utiču na mnogo toga i zato nabavite aromatherapy ulja za osveživač vazduha. Ulja imaju blagotvorno dejstvo na psihičko i fizičko zdravlje čoveka. Osim opuštajućeg i prijtnog mirisa imaju i lekovita svojstva.

Anjou set ulja AJ-ES001 sadrži 6 aroma. U jednom pakovanju nalaze se bočice aromatičnih ulja od: lavande, slatke pomorandže, čajevica, eukaliptusa, limunove trave i peperminta. Upotreba je jednostavna. Par kapi mirisa po želji sipajte u osveživač i uživajte.

Aromaterapična ulja su vrsta koncetrisane hidrofobske tečnosti koja sadrži postojane arome od cveća, lišća, korena i plodova biljaka.Proizvode se putem destilacije. Aromaterapična ulja se ne koriste samo da bi uneli mirise i osvežili vaše prostorije, već i da poboljšaju vaše zdravlje. Mnogo je prednosti i benefita koje ćete ositite ako boravite u prostorijama sa aromaterapičnim uljima. Bićete opušteni, lako ćete zaspati i lepo spavati. Ova ulja smanjuju uznemirenost i stres.

Dobićete dodatnu energiju bićete produktivniji i koncentrisaniji za obavljanje svih dnevnih aktivnosti. Aromaterapična ulja eukaliptus i limunova trava na primer imaju stimulativne efekte koji povećavaju količinu kiseonika do mozga. Lakše ćete disati a u tome će vam pomoći ulja čajevica, lavande, eukaliptusa. Imaćete unutrašnji balans. Ulja poput eukaliptusa ili limunove trave pomažu da se u telu izbalansira nivo estrogena i progesterona a to poboljšava stanje PMS-a kao i simptoma menopauze. Vaša koža i kosa biće zdraviji i lepši, ako koristite arome lavande, čajevca…U medicinske svrhe kao lek za lečenje i prevenciju kožnih infekcija kao što su bubuljice i akne kao i protiv upalnih procesa korena kose i protiv peruti ulje čajevca je dalo odlične rezultate. Lavanda opušta i leči, opušta i smiruje, dok aroma limunove trave i slatke pomorandže su idealne za odmor i uživanje u nežnim i prijatnim mirisima.

image

Sa ovim setom različitih mirisa od 10ml bićete mirni nedeljama i nedeljama.

Osnovnu primenu eteričnih ulja vidimo danas u aromaterapiji. Iz biljnog materijala se eterična ulja mogu izolovati raznim metodama, ali stručnjaci smatraju da se samo metodama hladnog ceđenja i destilacije mogu dobiti najbolja eterična ulja.

Zanimljivost o delovanju eteričnih ulja…

Esencijalna ulja i aromaterapija doprinose da se osećamo bolje.

Čulo mirisa je 10 000 puta osetljivije od čula ukusa. Receptori, odnosno nervne ćelije koje se nalaze u nosnoj šupljini šalju svoje signale u evolucijski najstariji deo mozga. Odgovoran je za intuiciju, pamćenje, osećaje, nagone i odgovor na stres. Svim žlezdama sa unutrašnjim lučenjem takođe on upravlja. Na taj način mirisi podstiču emocije i utiču na raspoloženje. neka istraživanja su pokazala da je praćenjem EEG-a (elektroencefalograma) osoba izlaganih različitim eteričnim uljima, ustanovljeno da ti mirisi mogu podstaći stvaranje različitih vrsta moždanih talasa.

Esencijalna ulja i aromaterapija će doprineti da se osećamo bolje.

Eterična ulja imaju terapeutsko, energetsko i psihoemotivno dejstvo i zato posetite neku od Tehnomedia prodavnica i nabavite pakovanje od 6 bočica aromaterapičnih ulja po povoljnoj ceni. Tehnomedia je totalno drugačija od drugih. Proverite.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *