Osveživači prostorija

x Osvezivaci vazduha

Prijatnu atmosferu u domu i na poslu stvoriće vam osveživači vazduha.

Za svakodnevno uživanje neophodan vam je osveživač vazduha. Predlažemo vam ultrasonične: TaoTronics osveživač vazduha TT-AD002, TaoTronics osveživač vazduha TT-AD004 ili Anjou osveživač vazduha AJ-AD012. Za bilo koji model da se odlučite nećete pogrešiti.

Ovi aparati osvežiće vaš prostor i otkloniće neželjene mirise hrane ili cigareta. U aparat možete sipati po nekoliko kapi aromatičnih ulja koje možete nabaviti u našim prodavnicama i uživati u raznim mirisima.

Ovi osveživači su sa hladnom parom koju možete da kontrolišete. Upotreba je jednostavna. Posudu napunite destilovanom ili običnom hladnom vodom i pritisnete dugme. Odmah ćete primetiti hladnu vodenu paru koju osveživač izbacuje a prijatnog je mirisa. Sa osveživačima prostorija dobijate sate i sate prijatnog mirisa iz hladne pare. Količinu protoka pare možete podesiti. Kada ostane mala količina vode osveživač se automatski isključuje sa LED indikatorom i upozori da je vreme za dopunu. Neće doći do zagrevanja ulja zbog ultrazvučne tehnologije. Na mikro čestice, talasi rastavljaju esenciju i na taj način se čuva lekovito dejstvo i pravi izvorni miris. Ako vas boli glava ili možda imate kijavicu osveživač prostrija sa eteričnim uljem će te tegobe ublažiti.

Ovi aparati su modernog dizajna, dekorativni i lako uklopivi u svaki dom ili kancelariju tako da će svakako oplemeniti prostor.

TaoTronics osveživač vazduha TT-AD002 može neprekidno da radi do 8 sati i poseduje 7 LED osvetljenja. Imate mogućnost 4 podešavanja tajmera. Zapremina posude je 300 ml. Na sat vremena izlaznost pare je od 30 do 50 ml. Njegov rad je tih i uređaj je bezbedan.

Osveživači prostorija posebnom tehnologijom koju koriste pretvaraju vodu u hladnu paru. Osećaj koji ćete dobiti podseća na sveže prolećno jutro.

image

Zapremina posude osveživača prostorije TaoTronics TT-AD004 je 400 ml. Može da radi 14 sati. Izlaz pare po satu je 25 ml do 60 ml. Radi veoma tiho i neće vam smetati čak i ako ga noću koristite. Radna frekvencija je 2,4 MHz. Željeno vreme rada uređaja možete podesiti. Imate mogućnost izbora boja nežnog i prijatno diskretnog LED svetla. Napravljen je od polipropilena i ABS plastike koja se koristi za pravljenje Baby flašica.

Anjou osveživač vazduha AJ-AD012 vam pruža u trenutku tokom rada mir zahvaljujući čistom i vlažnom vazduhu uz ultrasonične talase. Ovaj aparat radi do 12 sati. Ima 7 LED osvetljenja i 4 podešavanja tajmera. Izlaz pare po satu je 30 ml do 70 ml. Zapremina posude je 500 ml.

Ulja utiču na zdravlje. Osim opuštajućeg i prijatnog mirisa mogu i da ublaže neke bolove poput glavobolje , kijavice ili otežanog dianja. Set aromatičnih ulja nabavite u Tehnomedia prodavnicama i po upotrebi ih koristite u ovim osveživačima prostorija. Anjou set ulja AJ-ES001 sadrži 6 aroma: lavande, slatke pomorandže, čajevica, eukaliptusa, limunove trave i peperminta. Par kapi mirisa po želji sipajte u osveživač i uživajte. Ako koristite ova aromatična ulja u osveživače bićete opušteni, lepo ćete spavati, osećaćete manju uznemirenost i stres. S druge strane osetićete dodatnu energiju.

Posetite Tehnomedia prodavnicu i nabavite jedan od ova tri modela osveživača prostorija, kao i pakovanje aromaterapičnih ulja različitih mirisa. Za bolje raspoloženje i dodatni elan oplemenite svoj dom ili kancelariju osveživačima TaoTronics čiji model nosi oznaku TT-AD002, TaoTronics sa oznakom TT-AD004 ili Anjou osveživačem vazduha. Tehnomedia je totalno drugačija od drugih. Proverite.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *