ANJOU za svež vazduh

x

Ulepšajte dan sebi i drugima pomoću prijatnog mirisa koji će vam pružiti osveživač vazduha ANJOU.

Neprijatni mirisi se često osećaju u vašem domu. Razlog za to je način života, pušenje, kuvanje hrane ili zbog upotrebe raznih hemijskih sredstava. Rešenje stiže u osveživaču vazduha ANJOU koji će probuditi sva vaša čula i očarati vas prijatnim mirisima i čistim vazduha.

Mirisi imaju uticaja na raspoloženje. Anjou osveživač vazduha AJ-AD012 će vam u trenutku pružiti mir i spokoj zahvaljujući čistom i vlažnom vazduhu uz ultrasonične talase.

Kako biste dodatno uživali u domu ili dobili bolji radni elan na poslu pružiće vam osveživači prostorija. Ovi aparati apsorbuju neželjene mirise, sadrže ulja različitih biljaka kao što je eukaliptus, na primer kao i mirisne komponente a pored toga što osvežavaju prostorije neutralizuju dim cigareta. Osveživač vazduha brenda Anjou sa oznakom AJ-AD012 ima sjajne performanse. Ovaj ultrasonični osveživač radi do 12 sati. Izlazi hladna para, aromaterapija bojima, uljima. Para može da se kontroliše. Ima 7 LED osvetljenja i 4 podešavanja tajmera. Izlaz pare po satu je 30 ml do 70 ml. Zapremina posude je 500 ml. Rad je ultra tih i skoro nečujan.Osveživači prostorija osim što šire ugodne mirise u prostoriji i estetski ga čine lepšim.

U ovaj aparat osveživač stavite par kapi ulja mirisa po želji iz pakovanja Anjou i uživajte. Anjou set ulja AJ-ES001 sadrži 6 aroma. U jednom pakovanju nalaze se bočice aromatičnih ulja od: lavande, slatke pomorandže, čajevica, eukaliptusa, limunove trave i peperminta. Upotreba je jednostavna.

Možete ga staviti na ravnoj polici u sobi, kupatilu ili gde želite i savršeno će se uklopiti u vaš enterijer. Aparat je lepog, modernog i elegantnog dizajna od tamnog drveta.

image

Upotreba je jednostavna. Napunite posudu hladnom vodom i pritisnete dugme. Hladnu vodenu paru će osveživač stvoriti u tom trenutku i izbaciti odnosno širiti prijatne mirise. Ovaj aparat vam garantuje sigurnost, jer se automatski isključuje kada se isprazni skladište. U aparatu neće doći do zagrevanja ulja zbog ultrazvučne tehnologije. Na mikro čestice, talasi rastavljaju esenciju i na taj način se čuva lekovito dejstvo i pravi izvorni miris. Sigurno ćete se osećati opušteno a dodato eterično ulje će vas opustiti. Ako vas boli glava ili možda imate kijavicu osveživač prostrija sa eteričnim uljem će te tegobe ublažiti.

ANJOU aromatični aparat osvežava i samim tim ovlažuje vazduh i doprinosi dodatnoj svežini. Osetićete dodatnu energiju prilikom disanja u takvom okruženju.

Posetite Tehnomedia prodavnice jer ćete sa ovim osveživačem vazduha u svakom trenutku imati svež vazduh i prijatan miris. Tehnomedia je totalno drugačija od drugih. Proverite.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *