Uz muziku je sve lepše

x Mp

Muzika vas prati na svakom koraku sa MP3 playerom.

Ne možete bez muzike. Kada ste u pokretu ili tokom sportskih aktivnosti pa i kada odlazite na spavanje volite da slušate omiljene pesme. Potreban vam je MP3 plejer.

Pametni telefoni imaju sve a kada poželite mogu da postanu i muzički plejer. Ipak MP3 player kao poseban uređaj je nešto posebno.

Ovi uređaji se razlikuju po podršci za određene formate. Imaju različite veličine memorije i broj sati reprodukcije, može da se uključi diktafon, FM radio i pregledač slika. Playeri se razlikuju po načinu skladištenja datoteka. Postoje oni sa flash memorijom i tvrdim diskom…Datoteke kod onih sa tvrdim diskom se jednostavno skladište u unutrašnju memoriju i tu ostaju trajno pa ih uvek možete reprodukovati. Najpopularniji su MP3 playeri sa flash memorijom gde se sve skladišti na memorijsku karticu. Baterije su im izdržljive i nećete morati da trošite bateriju na telefonu. Neki modeli omogućavaju i slušanje radio stanica.

image

Posetite Tehnomedia maloprodajni objekat i izaberite MP3 player marke Denver i model MPG-4094NR u crnoj ili roze boji.

Kvalitet zvuka ovog modela je dobar. Ovaj player je sa video i foto reprodukcijom. Dijagonala ekrana je 1,8″. Formati reprodukcije: MP3, WMA, JPEG photo, Video (AMV). USB 2.0. Poseduje internu memoriju od 4 GB, kao i proširenje memorije microSD. Uređaj je sa zvučnikom, snimanjem glasa, podržava tekstove…Lepog je dizajna a težak samo 87 grama. Njegove dimenzije su: 420 x 90 x 850 mm.

Uvek u svakom momentu možete imati spremnu plejlistu omiljene muzike, jer sa notama je sve lepše. Oko 1 200 pesama je sasvim dovoljno za potpuno uživanje, a ovaj mp3 player vam to omogućava. Naime, na memoriju od 1 GB može stati do 300 pesama u MP3 formatu. Njihova baterija može da izdrži sate i sate rada bez ikakvih problema.

image

Istorija MP3 plejera

Soni Vokmen iz 1979 je prvi komercijalno uspešni prenosivi player. On je reprodukovao muziku sa audio-kasete preko slušalica. Na kaseti je moglo da stane sat vremena materijala, po pola sata na svakoj strani trake. Kada je kompakt-disk zamenio audio-kasetu kao nosač zvuka krajem osamdesetih, pojavio se CD plejer, Discman, koji je mogao da se sluša sa ili bez slušalica. Koncept je bio sličan, sa tom razlikom što se koristio CD koji je bio otporniji čuvar zvuka. Početkom devedesetih godina, sve se promenilo pojavom MP3 formata. To je specijalni format za kodiranje audio zapisa sa viskom stepenom kompresije, što je dovelo do toga da na istom memorijskom prostoru sada može da stane više pesama nego ranije. U međuvremenu MP3 plejeri su napredovali, cena im je opala, memorija porasla, tako da ste mogli da birate šta ćete koristiti za slušanje muzike. Direktno su mogli da se povežu na kompjuter i tako prekopira muzika.Pojavom pametnih telefona prestala je potreba za posebnim uređajima. Ipak, MP3 plejeri nikada nisu izašli iz mode.

x Mp Girl x

Obezbedite dugotrajno uživanje u muzici. Tehnomedia omogućava sigurnu kupovinu, kao i različite opcije u vezi sa plaćanjem. Naši zaposleni u call centru, kao i u maloprodajnim objektima nude odgovore na sva moguća pitanja i rešavaju sve dileme… Kupovina u Tehnomedia prodavnicama širom Srbije je sigurna, bezbedna i jednostavna, a isporuka brza. Tehnomedia je totalno drugačija od drugih. Proverite.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *