Aspirator čuva vaš dom

naslovna

Širenje neprijatnih mirisa prilikom kuvanja u kuhinji sprečava aspirator.

Pečenje, prženje i kuvanje u kuhinji stvara neprijatne mirise a odlično sredstvo za njihovo suzbijanje su kuhinjski aspiratori. U Tehnomedia prodavnicama izbor aspiratora po povoljnim cenama je odličan.

novo

Dekorativni, ostrvski, podugradni, ugradni na vama je da izaberete. Pored svih funkcija koje imaju ovi uređaji lepo izgledaju.

Aspirator skuplja dim, isparenja, neprijatne mirise, vlagu i ne dovodi do stvaranja kondenzacije i taloženje masnih čestica na nameštaju. Ako u stanu nemate aspirator a sušite veš na primer vaša vlažna odeća će upiti sve te mirise koji nastaju tokom pripremanja hrane. Isparenja će dovesti do buđi zbog vlage i zagušljivog prostora, a sve to uticaće loše na vaše zdravlje. Vaš kuhinjski prostor će najbolje provetriti aspirator. Tehnomedia vam nudi odličan izbor: Beko, Bosch, Hansa, Miele, Vox, Indesit, Elica, Smeg i drugi…

Preporuka je da se aspirator koji odstranjuje paru montira od grejne ploče na odstojanju od 60 i 65 centimetara. Što bliže uređaju je potrebno da bude odvod za paru. Vraćanje neprijatnih mirisa nazad u prostoriju sprečava povratna klapa koja se montira na izlazu aspiratora. Ako aspirator radi sa filterima na bazi aktivnog uglja onda se ne montira povratna klapa.

image

Novi modeli aspiratora zahvaljujući svom bešumnom sistemu su skoro nečujni. Važna je efikasnost, odnosno kapacitet aspiratora. Za sat vremena otprilike potrebno je da desetak puta pročiste i promene vazduh. Od aspiratora ne bi trebala da bude šira grejna ploča. Metalno kasetni filteri su veoma efikasni i potrebno je da se čiste na otprilike dva meseca ručno ili u mašini za sudove. Minut pre početka pripreme obroka uključite aspirator, a nakon što završite sa kuvanjem potrebno je da radi još desetak minuta kako bi efekat bio dobar.

U kuhinji vam je aspirator neophodan. Jedino će on eliminisati neprijatne mirise koji se vremenom uvuku u nameštaj, zavese, tepihe, garderobu.

Ako nemate aspirator u kuhinji a elementi su vam od drveta, na primer, vlaga će dovesti do toga da se oni vremenom raspadnu.

image

Tehnomedia ima odličan izbor tako da možete izabrati model koji vam najviše odgovara. Modernog su i lepog dizajna.

Aspiratori čuvaju vaš dom, nameštaj, kuhinjske elemente i garderobu od loših mirisa. Maksimalan izbor po minimalnim cenama očekuje vas u Tehnomedia prodavnicama.


Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *