Ko se boji zime još?

naslovna

Iskoristite praznične popuste i kupite Alfa-plam grejno telo na sniženju. Akcija traje do kraja januara.

Uvek je pravo vreme za kupovinu peći. Nekako smo sada na polovini grejne sezone i pravo je vreme da staru peć zamenite novom i iskoristite ovu povoljnost i prazničnu akciju. Alfa grejna tela se prave od najkvalitetnijih materijala koji štede ogrev i akumuliraju toplotu. One će vas savršeno ogrejati i dugo služiti.

image

Prednost ovih peći je što su obložene šamotom i akumuliraju toplotu a štetna isparenja ne ispuštaju. Vaš dom će brzo zagrejati do željene temperature i neće ostaviti za sobom nered. Tehnomedia ima odličan izbor Alfa-plam grejnih tela tako da možete izabrati one rustičnog izgleda ili modernijeg dizajna i prilagoditi ih prostoru.

Sa Alfa-plamom bićete mirni godinama. Vaš dom biće ušuškan i topao. Ne zavisite ni od koga i ložite kada želite i kada vam je hladno. Ovo je najsigurniji i najjeftiniji način grejanja. Više se nećete nervirati zbog poskupljenja grejanja ili struje, na primer i stalno se preračunavati.

Grejna tela ovog brenda su zbog svog dugogodišnjeg kvaliteta uvek tražena. Ne troše mnogo, dugotrajna su i odličan je izbor modela tako da možete izabrati onaj po svojoj meri u Tehnomediji.

U svim Tehnomedia maloprodajnim objektima kao i online shopu do 30. januara traje akcija neverovatnih cena Alfa-plam grejnih tela.

Ako se odlučite za Alfa šporete na čvrsto gorivo u isto vreme prostorije će biti zagrejane dok se ručak krčka na njihovim pločama ili u rernama.

pec

Alfa kamini su modernog dizajna, lepi i funkcionalni. Sa njima više prostorija možete grejati. Neki modeli poseduju regulator vazduha, pa se podešavanjem potrebne količine vazduha reguliše sagorevanje.

Alfa peći na pelet brzo zagreju veliki prostor i ne zagađuju vazduh u njemu. Pelet je praktičniji i jeftiniji od nekih drugih goriva koja se koriste za grejanje, a nastaje reciklažom, odnosno mlevenjem, usitnjavanjem, sušenjem i presovanjem šumskog otpada, piljevina i drugih drvenih sirovina. Ovo energetsko gorivo napravljeno od biomase ravnomerno i sporo sagoreva pa stvara veliku količinu toplote. Pelet proizvodi najmanje ugljen dioksida i ostavlja veoma malo pepela i zato su ove peći toliko popularne.

pec

Peć na pelet Alfa Plam Commo za centralno grejanje, verovali ili ne sa 90 odsto toplote koju proizvede ugrejaće vaš dom. Ako je njen rezervoar pun može raditi i do 30 sati, a po satu troši od 1,5 do 4,5 kg peleta.

Nema lepšeg osećaja nego kada uđete promrzli u toplu prostoriju gde se čuje pucketanje vatre i miris unetih drva. Alfa grejna tela pružaju dugogodišnju sigurnost.

Period trajanja akcije je od 31. decembra 2020. do 30. januara 2021. godine ili do isteka zaliha u svim Tehnomedia prodavnicama i online shopu. Neki od artikala iz ponude su izloženi u radnji.

Posetite Tehnomediu i iskoristite ovu pogodnost, jer ovakva prilika se ne propušta. Tehnomedia je totalno drugačija od drugih. Proverite.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *