Moj mikrofon

naslovna

Pouzdani i kvalitetan mikrofon koji će vam pružiti udobnost i lakoću korišćenja je Marvo MIC-03 GAMING.

Ako želite da kupite mikrofon posetite Tehnomedia maloprodajne objekte jer vas očekuje maksimalan izbor po minimalnim cenama. Dodatna oprema za moderne računare su svakako mikrofoni zbog Skype i sličnih programa za komunikaciju i igrica naravno. Zahvaljujući ovakvim mikrofonima možete da snimate i prenesete glas na računaru.

Mnogo je modela na tržištu, a predlažemo vam Marvo mikrofon MIC-03 GAMING.

DLMlgNHL. AC SL  removebg preview

Marvo mikrofon MIC-03 GAMING sadrži ugrađenu zvučnu karticu koja je spremna za uključivanje i puštanje zahvaljujući USB 2.0 vezi. Ima sopstveni podesivi stativ. Karakteristike su sjajne sa dobrom osetljivošću mikrofona i frekvencijskim odzivom, kao i kardioidnim režimom. Ovaj mikrofon je profesionalni kondenzatorski mikrofon koji omogućava snimanje zvuka najvišeg kvaliteta.

Kondenzatorski mikrofon ima sposobnost da u električnom polju izmedju dva sprovodna tela skladišti energiju i radi na principu promenjivog kapaciteta. Sprovodno telo mikrofon postaje pod uticajem zvučnih talasa i tada počinje da se menja distanca između 2 sprovodna tela. Od jačine zvuka se menjaju te male promene na sprovodnom telu i u promenjivom kapacitetu prave različitost kao i u signal koji se sa mikrofonskim napajanjem uvećava. Po neverovatno povoljnoj ceni u Tehnomedia prodavnicama dobijate fantatsičan mikrofon.

mikr removebg preview

Ovaj vokalni mikrofon poseduje frekventni opseg 20 Hz – 20 kHz. Dužina kabla je 1.5 m. Dodatni pop i penasti filter služe za uklanjanje šuštanja glasa.

Ovaj podcast/streaming mikrofon je omnidirekcioni. Nominalna impedansa je 2200 Ω, a osetljivost mikrofona -47 dB +/- 3 dB. Mikrofon je praktičan a njegove dimenzije su 45 x 150 mm.

Ovaj mikrofon snima zvuk iz svih uglova. Možete koristiti ovaj višesmerni mikrofon veoma jednostavno. Ovaj profesionalni kondenzatorski mikrofon omogućava snimanje uz najviši kvalitet zvuka, idealan za igre, ali i za druge namene, poput konferencija, snimanja pesama. Proizvod je veoma kvalitetan. Tripod sa funkciom rotiranja mikrofona od 270° omogućava jednostavnije korišćenje i stativ je lako podesiv za radnu površinu. Obrtni i sklopivi stativ ima metalne nogice i silikonske jastučiće protiv klizanja za čvrstu podlogu, a dobićete i zaštitnu mrežu.

mikrofo removebg preview

Znamo da vam je pored kvaliteta i zvuka mikrofona važan i njegov izgled. Sa ovim modelom sve vaše želje biće ispunjene. Tehnomedia vas očekuje i zato požurite i nabavite ovaj mikrofon po neverovatno povoljnoj ceni. Tehnomedia je totalno drugačija od drugih. Proverite.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *