Baštenski nameštaj

x   T.

Centralno mesto dvorišta, terasa i balkona zauzima baštenski nameštaj. Nije svejedno koji ćete baštenski nameštaj kupiti i zato vam Tehnomedia nudi odličan izbor.

Sa dolaskom sunčanog i toplijeg vremena sigurno imate potrebu da što više budete napolju. Ništa bolje nego uživati i odmarati na svojoj terasi, balkonu, bašti ili dvorištu. Pored lepog vremena potreban vam je i baštenski nameštaj. On vas zove da uživate na svežem vazduhu, sami ili u društvu, uz kafu, sok ili čaj, večeru, doručak ili užinu.

KETER Bastenski set ugaoni Elodie 5 seater sa box stolom grafit

Karakteristike

Određeni stil nameštaja doprineće i izgledu dvorišta. Modele karakteriše: kvalitet izrade, izdržljivost, lep dizajn, otpornost na vodu, udobnost i komfornost. Tehnomedia ima odličan izbor. Izaberite: baštenski set (fotelje i sto), dečiji set (sto i 2 stolice), baštensku kuću, tabure za dvorište, baštensku kutiju.

Materijal izrade

Baštenski nameštaj je napravljen od materijala otpornih na vodu. Dobro podnosi česte promene temperatura i vlažnost. Nameštaj je izdržljiv i na hladnoću i toplotu kao i na korišćenje i svakodnevno habanje. Poli-ratan je izrađen od sintetičkih vlakana i ostavlja lep utisak. Nameštaj je praktičan i lagan. Uklopiće se lepo u vaš prostor na otvorenom i oazu za odmor i samo ga oplemeniti i ulepšati. Održavanje i čišćenje ovakvog nameštaja je jednostavno sa vodom i sapunicom.

KETER Bastenski set Corfu II Pe-ratan kapucino

Ponuda i veličina prostora

Ponekad nije lako napraviti pravi izbor. U zavisnosti od veličine vašeg prostora izaberite i veličinu baštenske garniture i nameštaja. Manjih ili većih dimenzija, sa stolom i stolicama ili 2 fotelje i više, sa sofom ili ugaonom garniturom. Važno je i da nameštaj bude što stabilniji. Ako ga stavljate na travnatu površinu ili onu posutu šljunkom sigurno će biti i neravnina na tlu i zato je važna stabilnost. Nemojte baštenski nameštaj velikih dimenzija smestiti u mali prostor ili nameštaj manjih dimenzija u veliki prostor. Potrebno je da ostavite dovoljno prostora između stola i fotelja kako biste mogli nesmetano da se krećete, na primer.

KETER Bastenska kuca Factor 8X8 bez

Čuvanje

Sa pravim baštenskim nameštajem napravićete dnevni boravak za uživanje na otvorenom. Možete obedovati napolju, voditi opuštene razgovore ili jednostavno biti sami sa sobom i uživati. Nakon korišćenja, kada se sezona lepog vremena završi možete svoj baštenski nameštaj odložiti u zatvoren prostor poput garaže i slično ili ga samo prekriti folijom ili nekom prevlakom.

Krajnje je vreme da opremite svoj omiljeni kutak za odmor baštenskim namešatejm iz Tehnomedie. Lepo vreme je idealano za uživanje na otvorenom. Nudimo vam odličan izbor po povoljnim cenama i odličnim uslovima kupovine i plaćanja.

Tehnomedia je totalno drugačija od drugih. Proverite!

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *