Beko klime pobeđuju tropske temperature

naslovna

Ništa ne može tako dobro da vas rashladi i učini prostor i okruženje oko vas prijatnim kao Beko klima.

Kada su visoke temperature teško se funkcioniše. Lekari upozoravaju da se bez preke potrebe ne izlazi napolje i da spas od vrućine potražite u svojim domovima. Životni prostor ćete učiniti prijatnim jedino pomoću Beko klima a tako ćete i najlakše prebroditi vrele dane. One su najbolji izbor i rešenje za nepodnošljive vrućine. Tehnomedia vam je obezbedila dva modela po neverovatno povoljnim cenama: Beko klima uređaj BAH 095/BAH 096 i Beko klima uređaj BAH 120/BAH 121. Iskoristite ovu akciju i budite mirni tokom letnjih dana.

Beko klime BAH 095/BAH 096 i BAH 120/BAH 121 su stabilne, pouzdane i kvalitetne. Ovi uređaji će omogućiti da temperaturu u domu prilagodite potrebama u svakom trenutku. Oba modela karakteriše elegantan, univerzalan dizajn koji će pristajati svakom domu.

Beko klima uređaj BAH 095/BAH 096 je kapaciteta 9000 BTU.

 LO

Ima odlične karakteristike: active carbon filter, high density filter 2, washable dust filter, brzo odleđivanje, automatsko čišćenje, brzo hlađenje, auto restart funkcija, funkcija ovlaživanja vazduha, automatska kontrola temparature, automatsko ponovno pokretanje, sleep mode, perivi filter prašine, defrost function, automatsko usmeravanje vazduha.

Beko modeli: BAH 095/BAH 096 i BAH 120/BAH 121 poseduju besprekoran, odličan sistem filtracije. Sigurni smo da će vaše potrebe biti zadovoljene jer ima 5 opcija hlađenja. Oba modela su standardna sa slip sistemom i gasom R410A.

Beko klima uređaj BAH 120/BAH 121 je kapaciteta 12000 Btu/h.

image

Model poseduje sjajne karakteristike kao što su: active carbon filter, high density filter, washable dust filter, antibakterijski-ugljeni filter, automatska kontrola temperature, automatsko usmeravanje vazduha, auto-restart, hotstart, jet Cool, jet Heat, LED ekran, tajmer.

Ne zaboravite, za uložen novac najbolji kvalitet dobićete samo sa klimom ovog čuvenog brenda. Odlikuju ih inovativne i pametne rashladne jedinice. Beko ima filtere izuzetnog kvaliteta. Pokazale su se besprekorno kada je toplo i kada je visoka vlažnost vazduha. Ove klime vode računa o vašem zdravlju. Visoka vlaga negativno utiče na organizam a jedino ćete uz njih moći da uklonite višak vlage a vama će biti prijatno i to je njihova velika prednost. Život će vam svakako biti lakši i jednostavniji tokom visokih temperatura uz Beko klime. One i štede električnu energiju i veoma su efikasne, a to obezbeđuje njihov 24-časovni multiprogram. Možete da je programirate da radi na određeno vreme kao i na željenu temperaturu.

Beko…

Beko priča počinje 1955. godine, sa kućnim aparatima i od tada su postali omiljeni. Tokom protekle dve decenije, fokusirali su se na inovacije kako bi živote kupaca učinili lakšim i zdravijim. Beko klima uređaji su deo istoimene turske korporacije koja je osnovana sredinom prošlog veka. Vehbi Koç je želeo da razvije ekonomiju u svojoj zemlji, pa je otvorio fabriku konzervirane hrane. Vrlo brzo stvoreni su uslovi za saradnju sa General Electric-om, pa se kompanija preorjentisala na tehničku delatnost. Beko je ustvari prva tehnika koja je iz Turske ušla u svakodnevni život više od 280 miliona potrošača u preko 100 zemalja sveta. Jednostavnost upotrebe i praktične tehnologije u Beko proizvodima omogućili su da ovaj svetski brend postane najbrže rastući brend na evropskom tržištu.

Vrata Tehnomedie su vam širom otvorena i vreme je da iskoristite ovu promociju i akciju i po najpovoljnijoj ceni kupite Beko klimu BAH 095/BAH 096 ili se odlučite za model koji nosi oznaku BAH 120/BAH 121. Tehnomedia je totalno drugaćija od drugih. Proverite.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *