Dodatna energija

nslovna

Powerbank su bežični mobilni punjači baterija pomoću kojih ćete bilo gde i bilo kada moći da punite mobilne telefone, tablete i druge uređaje.

Koliko puta vam se desilo da vam se mobilni telefon ili neki drugi uređaj ugasi kada vam najviše treba, jer se baterija ispraznila? Uz powerbank ćete biti uvek sigurni, jer vas ovi mobilni punjači baterija nikada neće izneveriti. Odličan izbor očekuje vas u Tehnomedia prodavnicama.

Powerbank vam omogućava da napunite mobilni ili neki drugi uređaj, ali naravno glavni uslov je da ne zaboravite prvo njih da napunite.

prenosna baterija

Retko kada telefon možete da koristite bez dopune baterije 24 sata. Zbog raznih aplikacija koje su vam neophodne, društvenih mreža, poziva i poruka bez utičnice ne možete, a telefon koji punite je konstanto na punjaču i samim tim ne možete da se krećete i pomerate. Powerbank vas spašava toga. Možete uvek da budete u pokretu, telefon će se puniti bez problema. Bićete sigurni i bezbrižni, jer znate da ništa ne može da vas neprijatno iznenadi. U Tehnomedia maloprodajnim objektima izaberite odgovarajući kapacitet punjenja, brend, boju i oblik.

Powerbank, prenosni punjač ili eksterna baterija su veoma praktični i korisni. Pomoću njih možete puniti sve uređaje koji poseduju USB i micro USB ulaz, kao što su mobilni telefoni, kamere, tableti, fotoaparati, e-čitači knjiga, diktafone… Deo svoje energije gubi svaki powebank tokom punjenja, tako da će za punjenje uređaja biti iskorišćeno između 70% i 90% kapaciteta prenosnog punjača. Powerbank većeg kapaciteta je bolja opcija ako ga često koristite, idete na putovanja, puno slikate… Koliko će se dugo puniti eksterna baterija zavisi od kapaciteta. Na primer od 7 do 12 sati je vreme punjenja za powerbank od 10 000 mAh. Ovaj uređaj se puni kao i svaki drugi. Jednostavno USB priključak spojite na punjač kojeg uključite u utičnicu u zidu. Powerbank ima i dodatne funkcije poput pametnog punjenja i punjenja više uređaja odjednom. Pametno punjenje znači da će prepoznati kada ste na njega spojili uređaj i počeće automatski da ga puni. Kod onih eksternih baterija koji ne poseduju ovu opciju prvo morate da pritisnete dugme na bateriji. Powerbank koji može odjednom puniti više uređaja ima dva USB izlaza, često jedan izlaz i veću izlaznu struju od drugog. Baterije koje imaju LED lampicu pokazaće vam stanje kapaciteta i kada se napunio powerbank.

prenosna baterija

Umereno korišćenje i neizlaganje visokim temperaturama je najbolja zaštita. Čuvajte powerbank na isti način kao i mobilni. Najbolje je priključiti ga na eksternu bateriju pre nego što se telefon ili bilo koji uređaj koji koristite isprazni.

Posetite Tehnomediu i nabavite ovaj veoma koristan prenosni punjač. Dok ste u pokretu, na izletu, putovanju, pomoću powerbank uređaja možete obezbediti energiju. Maksimalan izbor po minimalnim cenama nudi vam Tehnomedia.

Ocenite ovaj članak!

1 Response

  1. daaeacbebb?s=&#;d=mm&#;r=g BizNet says:

    Dobra stvar je što poseduje i Micro USB i USB-C tako da se može puniti na bilo kom punjaču/kablu…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *