Uz Samsung TV – poklon Soundbar zvučnik

x BIGScreen HWTSoundbar

Do kraja septembra ako kupite Samsung TV na poklon dobijate Soundbar zvučnik.

Pravo je vreme za kupovinu televizora i da osvežite svoj prostor očaravajućom bojom i neverovatnim zvukom.Posetite Tehnomedia prodavnice i neka vaš izbor bude Samsung.

Kupovinom Samsung QLED televizora, serije Q60, Q70 ili UHD dijagonale ekrana 75‘‘ i veće, ostvarujete pravo na poklon. Sa ovim Samsung modelima bićete prezadovoljni, a na dar dobijate Soundbar HW-T550 zvučnik.

Zahvaljujući ovom dodatku doživljaj će biti kompletan i uživaćete u gledanju omiljenog sadržaja uz panoramski zvuk. Svaki ugao prostorije biće ispunjen dinamičnim i bogatim zvukom.

Do poklona ćete doći veoma jednostavno.

Kupovinu registrujte na  ce.promotion@samsung.com  najkasnije 10 dana od dana kupovine. Unesite podatke: datum kada ste kupili jedan od ova tri modela Samsung TV-a, serijski broj uređaja, fakturu, telefonski broj i adresu. Nakon uspešne registracije poklon će vam biti isporučen u narednik 45 dana.

Promocija važi za kupovine obavljene od 17.08. do 30.09.2020.

Samsung Tv pruža lepotu, snagu i moć prepoznatljive QLED tehnologije.

Ovi modeli imaju “Quantum Procesor” 4K. Moćan Samsung procesor koji je zaslužan za optimizaciju kvalitet slike, stvara odlične performanse gledanja a svaki tip sadržaja poboljšava. “AI poboljšano skaliranje” je inovativna tehnologija koju koriste ovi televizori što znači da ulazni signal automatski analizira i pri tom smanjuje digitalni šum, obnavlja nestali detalj i definiše jasnije ivice oko objekta i teksta. Na ovaj način dobijate i zvuk i sliku u 4K rezoluciji.

Televizori iz ove serije poseduju i “Dual LED” tehnologiju. Pozadinsko osvetljenje se menja prema temi onoga što gledate. Ova napredna tehnologija pozadinskog osvetljenja se u zavisnosti od sadržaja koji gledate prilagođava i pametno menja. Milijardu nijansi stvarnih boja donosi „Quantum Dot”. Uprkos nivou osvetljenja boje sa ovom tehnologijom imaju 100% trodimenzionalni opseg.

Samsung može da se pohvali besprekornom UHD serijom TV. Karakteriše ga tanak i elegantan dizajn, besprekorna slika…Imaćete osećaj gledajući TV iz bilo kog ugla kao da nema granice ili okvire, ili da ste u bioskopu.

4K UHD rezolucija donosi 4 puta više piksela od običnog FHD televizora, a slika je oštra i jasna. Imaćete osećaj kao da ste akter i da učestvujete u svakoj sceni. HDR opcija na viši nivo podiže način prikaza svetlog sadržaja televizora, pa u neverovatnom spektru boja i vizuelnih detalja možete uživati čak i u tamnim scenama.

Samsung QLED televizor QE65Q800TATXXH Smart 8K je savršen. Veličina ravnog ekrana je 65″. Rezolucija: 7680 x 4320 pix 8K.

image

Samsung QLED televizor QE75Q80TATXXH Smart 4K je besprekoran. Veličina ravnog ekrana je 75″ (190 cm). Rezolucija: 3840 x 2160 pix 4K.

image

Samsung QLED televizor QE55Q95TATXXH Smart 4K je fascinantan. Veličina ravnog ekrana je 55″ (140 cm). Rezolucija: 3840 x 2160 pix 4K.

image

Ako se odlučite za neki od ova tri modela televizora na poklon ćete dobiti fantastičan Samsung Soundbar HW-T550.

image

Njegova snaga je 320 W. Odlikuje ga moćan i bogat ton. Zvuk ćete doživeti na jedan nov i neponovljiv način uz „3D surround” zvuk koji će vas obuzeti, okružiti i obaviti vas sa svih strana a vama ćese učiniti da ste u samom centru zbivanja.

Preko Soundbar-a koji podržava 2.1 surround zvuk i subwoofer-a od 6,5 inča, osetićete intenzitet snažnog, dubokog i pametnog basa. Na primer, ako je prenos neke utakmice bučan i haotičan ili je neka scena tihig razgovora možete biti sigurni da će vam ovaj Soundbar prilagoditi zvuk tako da će TV doživljaj biti besprekoran.

Soundbar HW-T550 zvučnik garantuje kvalitetno slušanje. Nema kablova, već jednostavno samo povežete i uživate u zvuku. Ovaj Soundbar sa bežičnim kompletom Wireless Surround Kit je nešto na šta ste oduvek čekali. Nakon povezivanja sa Soundbarom, ovakav sistem kanala ispuniće prostor surround zvukom.

Sada može biti vaš bez dinara jer ćete ga dobiti na poklon. Poterbno je samo da svratite do Tehnomedie i odlučite se za kupovinu Samsung televizora.

Požurite do Tehnomedie po svoj Samsung televizor. Ova Samsung akcija traje od 17. avgusta do 30. septembra. Tehnomedia je totalno drugačija od drugih. Proverite.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *