Septembarska Beko akcija

Poklon uz Beko

Iskoristite septembarsku akciju i kupite Beko mašinu za pranje ili za pranje i sušenje veša i na poklon ćete dobiti Grundig ultrazvučni čistač.

Mašine za pranje i sušenje veša su uređaji koji se ne kupuju često i zato je važno dobro se raspitati i informisati prilikom kupovine. Sa brendom Beko sasvim je sigurno da nećete pogrešiti. Odlikuje ih visok kvalitet, dugotrajnost i pouzdanost. Ove mašine besprekorno i veoma efikasno peru i suše veš. U mašinama ipak ne možete baš sve oprati i očistiti… Da li ste razmišljali kako oprati nakit, četkice, delova aparata za šišanje ili brijanje, na primer? To ćete moći jedino u specijalizovanom ultrazvučnom čistaču. Ovaj aprat ne morate da kupite, jer ćete ga od Tehnomedie dobiti na poklon ako obradujete sebe jednim od tri Beko modela. Birajte između mašine za pranje i sušenje veša HTV 8716 BWST ili HTV 8746 XG, ili se odlučite za model mašine za pranje veša WTC 8622 XCW.

Ova septembarska akcija se odnosi samo ako ove uređaje kupite u Tehnomedia prodavnicama. Tehnomedia misli na vaš budžet tako da ćete kupovinom ovih mašina uštedeti i vreme i novac i plus ćete dobiti izuzetno koristan i vredan poklon sa kojim će vaše čišćenje i pranje biti kompletno.

Beko mašina za pranje i sušenje veša HTV 8716 BWST.

beko ves masina

Beko mašina za pranje i sušenje veša HTV 8746 XG

beko ves masina

Beko mašina za pranje veša WTC 8622 XCW.

beko ves masina

Grundig ultrazvučni čistač UC 5620 veoma efikasno, ultrasočno čisti i ne oštećuje površinu. Ovaj fenomenalni čistač nežno, ali intenzivno čisti glave aparata za brijanje i šišanje, četkice za zube, zubne proteze, aparatiće za zube, nakit, vodootporne satove, naočare, češljeve…

aparat ciscenje

Aparat sa nepristušačnih mesta uklanja i tvrdokornu prljavštinu. Nije namenjen za čišćenje osetljivog ili dragocenog kamenja poput smaragda, opala, tirkiza, lapis lazulija, bisera ili sedefa, naočara sa okvirima od prirodnog materijala, kontaktnih sočiva, predmeta napravljenih od drveta, tekstila, kože. Malih je dimenzija, lak i lepog dizajna, snage 50W. Ima veliku posudu za vodu od nerđajućeg čelika 500 ml, a poseduje dodatnu korpicu za čišćenje i integrisan tajmer do 5 min.

U odnosu na druge sisteme čišćenja ultrazvučno je najefektnije. Ovaj aparat koristi mehuriće nastale u procesu kavitacije da prodre do najdubljih pora, pukotina i šupljina predmeta koji treba očistiti. Dubinski odstranjuje čvrsto prilepljene i uporne čestice sa čvrstih površina, a koristi vodu ili blagi deterdžent kao sredstvo za čišćenje. Nije potrebno rastavljanje stvari na delove već se mogu tretirati odjednom celi i to je jedna od prednosti ovog tipa čišćenja.

aparat ciscenje

Rukovanje je jednostavno. U kadicu, odnosno korpicu stavite ono što želite da očistite i ubacite u rezervoar koji sadrži odgovarajuće sredstvo za čišćenje. Ultrazvučni generator koji je ugrađen u rezervoar, ili uronjen u tečnost, proizvodi ultrazvučne talase naizmenično istežući i komprimujući tečnost koristeći električne signale koji osciluju na ultrazvučnoj frekvenciji. Ovo stvara potisne talase u tečnosti koja se nalazu u rezervoaru i na taj način „cepajući“ fluid, ostavlja za sobom vakumske mehuriće koji oslobađaju veliku energiju. Ovaj princip čišćenja je bezbedan za predmet, okolinu i onoga koji koristi aparat.

aparat ciscenje

Ukoliko se već neko vreme dvoumite da li da kupite mašinu za pranje i sušenje veša, ili ne, naš odgovor je da je došlo vreme za konačnu odluku. Uz uređaj dobićete vredan i koristan poklon.

Posetite Tehnomedia maloprodajne objekte i iskoristite ovu septembarsku povoljnost. Akcija traje u priodu od 01. septembra do 30. septembra 2020. godine. Tehnomedia je totalno drugačija od drugih. Proverite.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *