Beko mali kućni aparati

tehnomedia

Sve poslove u kuhinji i kući obavićete lako pomoću kućnih aparata Beko.

Sastavni deo svakog domaćinstva su kućni aparati. Svakodnevne poslove sa njima ćete jednostavno obaviti, a bez njih mnoge poslove nikada ne biste završili. Na Beko aparate se možete osloniti u svakom trenutku.

Iz bogate ponude izdvajamo: aparate za kafu, za vodu, blendere, mašine za mlevenje mesa, mikrotalasne pećnice, miksere, seckalice, sokovnike, tosteri.

Iz asortimana za negu i lepotu Tehnomedia izdvaja: aparatie za brijanje, fenove, figaro, prese za kosu, trimere, praktičnu haubu za kosu.

image

Po super cenama i na popustu možete kupiti i: vage, pegle, usisivače, dodatna oprema za usisivače, aparat za dezinfekciju, ultrazvučni čistač.

Iskoristite izdvojenu Tehnomedia ponudu Beko i Grundig po povoljnim cenama. Sniženje je i do 20 %.

Beko aparati štede vreme, energiju i novac. Veoma su praktični, funkcionalni i efikasni. Pravi verni i najvredniji pomoćnici. Olakšaće vam obavljanje svakodnevnih poslova u domu. Karakteriše ih i jednostavnost upravljanja i ušteda vremena, tako da ćete moći više da se posvetite sebi i onima do kojih vam je stalo.

U 53 Tehnomedia prodavnice možete da izabere Beko proizvode koji koriste najnoviju savremenu, inovativnu i naprednu tehnologiju. Uređaji i aparati ovog brenda koriste korisne i pametne funkcije i na taj način kućne poslove obavljaćete sa zadovoljstvom.

Beko kućne aparate karakteriše kvalitet, pouzdanost i dugotrajnost kao i moderan dizajn. Više od 360 Beko proizvoda potražite u Tehnomedia maloprodajnim objektima.

image

Turski brend Beko je drugi po veličini u sektoru bele tehnike u Evropi i predstavlja najbrže rastući brend na tržištu. Beko, ljudima život čini lakšim zahvaljujući pametnim rešenjima koje je razvio kod svojih proizvoda.Više od 1 000 zaposlenih istraživača vredno radi u Centrima za istraživanje i razvoj proizvođača ovog brenda.

Akcija nižih Beko i Grundig cena malih kućnih aparata kao i onih za negu traje u periodu od 14. do 25. aprila 2021. godine. Aparate možete poručiti i online. Načini plaćanja za ONLINE poručivanje: uplatnicom, karticom prilikom kreiranja online porudžbine, gotovinom prilikom isporuke robe. Besplatna isporuka za ONLINE porudžbine važi za kupovine veće od 2.500 dinara.

Tehnomedia je totalno drugačija od drugih. Proverite.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *