Savršenstvo se zove Philips

x   T.

Najbolja je ona pegla koja vam najviše odgovara. Philips parna pegla je upravo ta.

Vreme je da častite sebe ili one do kojih vam je stalo dobrom peglom. Količna pare, materijal grejne ploče kojim je premazana radi zaštite i efikasnosti kao i snaga, samo su neke karakteristike na koje je potrebno obratiti pažnju. Philips je odličan izbor i sa peglama ovog brenad ste uvek na dobitku.

Predlažemo Philips parnu peglu sa oznakom GC 4535/20 koja ima odlične performanse. Njena snaga je 2 400 W i zahvaljući tome brzo će se zagrejati i posao peglanja ćete obaviti brzo i jednostavno. SteamGlide je vrhunska grejna ploča kompanije Philips i ova pegla je poseduje. Moći ćete da peglate sve vrste tkanina. Ova ploča je otporna na ogrebotine i neverovatno lako klizi po tkanini i bez problema možete peglati i one najnežnije materijale. Poseduje i mogućnost vertikalnog peglanja koja je odlična za haljine, odela, zavese i osetljive materijale.

Ne zahtevaju svi materijali istu količinu pare tako da možete podesivu paru prilagoditi različitim temperaturama i materijalima odeće. Za materijale koji se teško peglaju i neukrotive nabore savršena je funkcija jakog mlaza. Kako bi se što više vlakna odeće opustila dobra je opcija stalnog ispuštanja pare. Sa ovom peglom dobijate neprestani i neprekidan mlaz pare od 45 g/min, ispeglaćete i presušen veš, a dodatna količina pare od 190 g/min uklanja i najupornije nabore. Zahvaljujući toj funkciji udara pare ispeglaćete i ono što se inače teško pegla . U jedan ili dva poteza sve ćete lako ispeglati zahvaljujući dobrom rasporedu rupica na grejnoj ploči koje omogućavaju ravnomerno ispuštanje pare.

Tu su funkcije: prskanja i protiv kapanja. Sa sistemom protiv kapanja neće doći do kapanja vode iz rupica na grejnoj ploči. Quick Calc Release je unapređeni sistem za uklanjanje i čišćenje kamenca. U posudi za kamenac koja se lako skida, čestice kamenca se razgrađuju lako i automatski prikupljaju zahvaljujući inovativnom dizajnu. Za manje od 15 sekundi kamenac može lako da se ispere. Veoma je praktična i laka za rukovanje. Dužina kabla je 2 m i zaokretan je tako da se okreće zajedno s peglom i neće vam smetati prilikom peglanja. Teška je samo 1, 55 kg. Standardnih je dimenzija sa širinom 12,88, visinom 15,33 i dužinom 31,95 cm.

image

Svi dodaci i funkcije koristi ova pegla biće vam i te kako od koristi kako biste postigli maksimalne rezultate.

Drška je lepog dizajna i praktično napravljena tako da lepo leže u ruci i biće pravo zadovoljstvo manevrisati sa peglom.

Sa ovom peglom ćete peglanje završiti u par poteza. Najbolja je ona pegla koja vam najviše odgovara. Sigurni smo da će to biti upravo Philips. Posetite Tehnomedia proanicu i kupite je po povoljnoj ceni, ili jednostavno poručite online. Tehnomedia je totalno drugačija od drugih. Proverite.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *