Kupovina električnih uređaja

x   T.

Odlučili ste da kupite novi električni uređaj i zato je važno izabrati pravi.

Električni uređaji se ne kupuju svaki dan i to je prilična investicija i zato je važno napraviti dobar izbor. Naravno želite da vas dobro i godinama služe i zato prilikom kupovine obratite pažnju na neke stvari i mogućnosti koje će vam pružiti. Isplativiji su šporeti na plin, frižideri sa sistemom samoodleđivanja, mašine za suđe koje troše manje vode i tako dalje.

Ponekada ono što je skupo ne znači i da je najkvalitetnije. Prvo pogledajte karakteristike određenih uređaja, čiji je brend i kolika je garancija.

image

Ako vam je ušteda na prvom mestu, korisnici koji su sa običnog počeli da koriste šporet na plin kažu da im je to bio mudar potez. Cena jedne boce plina košta oko 1800 dinara, a može da traje i do 3 meseca. Kada se obroci spremaju na gas sve će biti mnogo brže gotovo. Naravno uvek je dobar izbor i kombinovana varijanta šporeta i na plin i na struju. Odličan izbor očekuje vas u Tehnomedii. Koristićete ploču koja vam najviše odgovara u svakom trenutku, jer dobijate: dve na gas i dve na struju.

Kada kupujete frižider, oni modeli sa sistemom samoodleđivanja neka budu vaš izbor. Nije jednostavno na dva meseca odmrzavati frižider i zato onaj sa automatskim odleđivanjem je prava odluka. Više nećete razmišljati da li će se možda frižider previše zalediti i nervirati se zbog toga, a uštedećete i svoje vreme. Birajte one visoke enrgetske efikasnosti koji štede električnu energiju.

Veš mašine su nešto bez čega ne može ni jedno domaćinstvo. Novi modeli u odnosu na stare mogu mnogi uštedeti vodu i struju i visoke su energetske efikasnosti. Opremljene su mnogim praktičnim programima i veoma su funkcionalne. Sa novim mašinama dobijate moderan dizajn i pametnu tehnologiju. Znajte da mašine sa gornjim punjenjem troše više vode i energije, jer vodom mora potpuno da se napuni bubanj. Različiti su kapaciteti i odnose se na zapreminu bubnja: do 5 kg, od 5,5 kg do 6,5, zatim 7 kg, 8 kg, 9 kg i više. Za jedno četvoročlano domaćinstvo dovoljne su mašine od 6 do 7kg, na primer. Narvno morate uzeti u obzir i navike. Ako perete manju količinu odeće češće onda je najbolji izbor manji bubanj. Ako mnogo garderobe odlučite da perete ređe onda neka vaša odluka bude veš mašina sa većim kapacitetom bubnja. Važno je samo da ne prepunite bubanj vešom tokom pranja. Voda i prašak za veš moraju nesmetano da se kreću oko odeće, kako bi se proces pranja odvijao dobro.

Ako ste u dilemi za koju sudo mašinu da se odlučite iz mnoštvo ponude, odlučite se za onu koja troši manje vode. Nove savremene sudo mašine u odnosu na one starije generacije troše manje vode. Njihova prednost je i što nisu bučne.

Najbolje je naravno sve što je novo. Tehnomedia nudi mnogo toga i zato je najbolje da posetite naš sajt tehnomedia.rs ili jednostavno svratite do najbliže Tehnomedia prodavnicu. Tehnomedia je totalno drugačija od drugih. Proverite.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *