ECG aparati – najbolji pomoćnici

x   T.

Za obavljanje poslova u kući i kuhinji, kao i za tretmane nege i lepote neophodni su vam određeni aparati. Brend ECG je odličan izbor.

Dosta vremena provodite u kuhinji. Pitanje koje vas svakodnevno muči je šta pripremiti od obroka, a da sve bude brzo i jednostavno. Znajte, sa pravim kuhinjskim aparatima sve ćete obaviti lako, a kvalitet pripremljenih jela biće božanstven.

ECG prati savremene trendove, a svi proizvodi iz Tehnomedia ponude nisu samo funkcionalni već i tehnički napredni i sigurni smo da će ispuniti sve vaše zahteve.

Aparati za kuvanje

image

Olakšajte sebi život pomoću aparata za kuvanje. On će automatski održavati temperaturu nakon kuvanja. Pravi je izbor za pripremu svih vrsta pirinča na primer. Poseduje zaštitu od pregrevanja kao i odvojivu posudu s neprijanjajućim dnom, stakleni poklopac s termički izolovanom ručkom. Sve možete pratiti pomoću pokazivača režima kuvanja i održavanja temperature.

Odličan izbor

Svi vole tost. A uvek će biti po vašem ukusu i ispečen onako kako najviše volite u ECG tosteru. Kontrolisaćete temperaturu i koricu kao i nivo hrskavosti.

Ako želite supu ili čorbu da pripremite za kratko vreme samo vodu dodajte iz aparata. Bićete sigurni da je voda kvalitetna i bez kamenca. Uvek nam nedostaje neki minut tako da je aparat za vodu pravo rešenje, jer ćete brzo pripremiti čaj, kafu ili bilo koji drugi napitak. Zdrav obrok blender će vam napraviti za par sekundi. Sa ECG mikserom mućenje je efikasno zahvaljujući snažnom motoru i dugim metlicama od nerđajućeg čelika. Posuda koju poseduje mikser ovog brenda je od plastike bez štetnih supstanci tako da je sve bezbedno za pripremu jela. Sa seckalicom proces pripreme jela znatno ćete ubrzati a sve će izgledati savršeno i kao pod konac.

Korisni aparati

image

Neizostavni deo svake kuhinje su: električni mlin za mlevenje kafe, aparati za vodu, blender, mikrotalasne pećnice zapremine 20 i 25 l, mikseri ( štapni, sa posudom ili klasični), pekara sa programa pečenja, rešoi, seckalica za hranu snage 250 W, tosteri, vage sa neklizajućom podlogom i automatskim isključivanjem i kapapcitetom merenja do 5 kg, aparat za kuvanje. Funkcionalni su i praktični i savakako će vam puno pomoću u kuhinji.

Aparati za negu i lepotu

Vaša stopala žude za pravom negom i relaksacijom. Specijalni masažer za stopala će vam pruži najbolje benefite, a vaša stopala biće lepa, negovana i odmorna. Nećete morati više da sate provodite po frizerskim salonima, već ćete sami negovati i sređivati kosu koja će nakon feniranja i tretiranja specijalnim ECG aparatima izgledati kao sa reklame: fenovi jačine 2 200 W, figaro jačine 800 W, prese za kosu. Uvek ćete biti tip top sređeni i besprekorno ispeglani pomoću ECG pegle snage 2 600 W. Trimer će pomoći da vam frizura uvek bude sređena. Ove mašinice su sa podesivom glavom i 9 dužina sečenja sa češljastim adapterom.

Aparati za svaku kuhinju

Pije vam se kafa, ali ona turska tradicionalna. Najbolje je da je sami sameljete u mlinu za mlevenje kafe i osetićete u momentu neponovljivu aromu i božanstven ukus magičnog crnog napitka. Naravno u njemu se ne melje samo kafa. Za pravljenje nekih peciva ili hleba nekada je bilo potrebno mnogo vremena, sada pomoću pekača lako ćete spremiti zdrav hleb.

Svi ovi aparati atraktivno izgledaju, lepog su dizajna i izuzetnog kvaliteta.

Posetite Tehnomedia maloprodajne objekte i izaberite ECG uređaje za kuhinju i kuću kao i naravno za negu. Sigurni smo da ćete pronaći pravi proizvod za sebe. Aparati za kafu, aparati za vodu, blenderi, fenovi, figaro, mikrotalasne pećnice, mikseri, pekare, tosteri, vage, specijalizovani kuhinjski aparati, pegle, prese za kosu, rešoi, seckalice, specijalizovani aparati za negu, trimeri, prese za kosu.

Plaćanje

Podsećamo vas ako proizvod poručite online možete ga platiti: uplatnicom, karticom prilikom kreiranja online porudžbine, gotovinom prilikom isporuke robe. Isporuka za online porudžbine je besplatna ako je veća od 2 500 dinara.

ECG

ECG je 1996. godine počeo sa radom u Češkoj. Tada su pažnju skrenuli na sebe i proslavili se izuzetno pouzdanim mikrotalasnim pećnicama po povoljnim cenama. Vremenom su proširili asortiman malih kućnih i kuhinjskih aparata. ECG se zatim proširio na tržište televizora, audio i video proizvoda. Brend je zatim prešao na tržište velikih kućnih aparata: frižidera, mašina za pranje i automatskih mašina za pranje, a kasnije i ugradnih rerni, digestora i ploča za kuvanje. Danas ECG nudi širok asoriman različite robe za sve i svakoga. Odlikuje ih kvalitet, pouzdanost, dugotrajnost i moderne tehnologije koje su korišćene prilikom izrade idređenog proizvoda.

Maksimalan ECG izbor po minimalnim cenama i najboljim uslovima kupovine i plaćanja očekuje vas u Tenomedii. Tehnomedia je totalno drugačija od drugih. Proverite.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *