Beko vikend akcija

beko WM popust x blog

Specijalna vikend akcija u Tehnomedia prodavnicama. Kupite Beko mašinu za pranje veša i platite 20 % manje.

Veš mašina je neophodna za normalno funkcionaisanje svake porodice. Tržišta su bogata ponudom i često ne znate za koji model da se odlučite. Imamo sjajan predlog za vas. Mašine za pranje veša Beko.

Zašto Beko veš mašina?

Capture

Zato što vi zaslužujete najbolje, a to će vam omogućiti Beko. U našoj vikend akcijskoj ponudi izaberite model sa ili bez inverter motora. Ove veš mašine obezbediće vam zaštitu i sigurnost. Veoma nizak nivo buke, displej, odloženi start i još dosta karakteristika ih krasi. Visoke su energetske efikasnosti, štedljive i različitog kapaciteta pranja.

Veš i garderoba oprani u mašinama ovog brenda zadržaće svoj oblik i neće se oštetiti, jer ovi uređaji pametno odmeravaju količinu vode i kontrolišu obrtaje bubnja i o svemu vode računa. Fleke će biti besprekorno uklonjene, a i veš neće biti mnogo izgužvan tako da neće biti potrebno da ga peglate satima. Tu su i brzi programi pranja tako da će sve biti veoma brzo oprano, ako se odlučite za tu opciju.

Veš mašine ovog brenda su odličan izbor, a sada ih možete kupiti po akcijskoj ceni i na sniženju od 20%. Ono što je važno je da na pojedine modele dobijate garanciju u trajanju od 10 godina. One pružaju savršene rezultate pranja zahvaljujući brojnim funkcijama koje poseduju. Sa Bekom svakodnevica će vam biti olakšana.

Do kada traje akcija?

Akcija traje ovog vikenda, od 21. do 24. januara 2022. godine.

Gde mogu obaviti kupovinu?

Kupovinu možete obaviti u nekoj od 59 Tehnomedia prodavnica u 37 gradova u našoj zemlji, u Web prodavnici, online ili pozovite naš Call centar na 011 44 44 999. Podsećamo da su načini plaćanja za online poručivanje: uplatnicom, karticom prilikom kreiranja online porudžbine, gotovinom prilikom isporuke robe, web kreditom.

Obezbedite najbolju veš mašinu. Na odabrane Beko modele dobijate 20% popusta i zato pogledajte, izaberite, kupite i uštedite. Ovakva prilika se ne propušta!!!

Tehnomedia je totalno drugačija od drugih. Proverite.


Ocenite ovaj članak!

1 Response

  1. aafedefcf?s=&#;d=mm&#;r=g Ana Moračanin says:

    Želim da izrazim svoje zadovoljstvo kupovinom u TMC. Sve pohvale za tim u Užicu a posebno hvala na ljubaznosti Vesni, koja je učinila kupovinu lakšom.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *