Beko za savršena jela

naslovna

Beko ugradne ploče i rerne poseduju napredne tehnologije, pametna rešenja, brojne funkcije i mogućnosti. Karakteriše ih kvalitet, lep dizajn i dugotrajnost.

Mnogima je kuhinja omiljeno mesto u domu gde provode najviše vremena. Svako želi da prostor iskoristi maksimalno i da uređaji budu funkcionalni. Sa ugradnim elementima je sve na dohvat ruke i jednostavnije. Na ugradnim pločama i u rernama hrana se brže sprema. Predlažemo vam Beko, jer su ugradna ploča i rerna ovog brenda moderni i praktični. Odgovoriće na sve vaše potrebe, a osim za upotrebu ovi ugradni uređaji su laki i za održavanje.

image

Sa Beko ugradnom pločom HIC 64401-1 i ugradnom rernom BIS 14300 BCS doživećete vrhunski način pripreme hrane i uživaćete u nezaboravnim ukusima. Ovi uređaji omogućavaju tehnologiju vrhunskog kuvanja. Praktični su, pouzdani i dugovečni.

Na Beko ploči za kuvanje možete pripremiti šta god poželite. Ima pojačivač i 4 grejne zone sa velikim rasponom snaga i svaka ima 9 nivoa kuvanja. Ova nezavisna staklokeramička ugradna ploča je sa kontrolom osetljivom na dodir. To znači da dodirom lako podešavate temperaturu. održavanje je jednostavno. Poseduje pet sigurnosnih osobina, među kojima su zaštita kontrolnog dela od prelivanja, zaključavanje displeja radi bezbednosti dece i automatskog isključivanje ako su zone uključene dugo. Tu su i brojne funkcije poput pojačavanje radi bržeg zagrevanja, indikator rada i zaostale toplote.

Sa ovom pločom zahvaljujući indikatoru toplote nećete se opeći, a hranu ćete pripremiti brzo i lako, sve zagrejati i podgrejati za tili čas. Ova ploča ne troši bespotrebno električnu energiju i u kuhinji ne zagreva vazduh.

U crnoj je boji sa inox okvirom tako da će se lepo uklopiti u vašu kuhinju. Standardnih je dimenzija širina 58 cm, visina 5, 5 i dužina 51 cm. Jednostavno se održava i čisti pomoću sredstava koja blago deluju poput sredstva za pranje stakla. Nakon čišćenja, staklokeramičku ploču treba prebrisati mokrom krpom a zatim obrisati suvom.

Pomoću multifunkcionalne nezvisne ugradne rerne Beko čiji model nosi oznaku BIS 14300 BCS moći ćete da pripremite šta poželite. Kod kuće ćete napraviti peciva ukusnija, mekša i hrskavija nego ona iz pekare. SteamAid je funkcija koja dodaje paru u unutrašnjost rerne tokom pečenja što hlebu i pecivima daje hrskavost spolja, a mekoću iznutra. Zaboravićete na gnjecava i suva peciva ili hleb.

Zahvaljujući halogenom osvetljenju u svakom trenutku imaćete jasan uvid u ono što se dešava u rerni. Nećete morati da otvarate vrata radi provere kako vaši specijaliteti napreduju. Teleskopske police su bezbedne i izvlače se jednostavno. Potpuno se mogu izvući zahvaljujući sistemu klizača.

Zapremina ove rerne je 71 l. Ima 8 funkcija kuvanja: odmrzavanje, uz pomoć ventilatora, konvencionalno kuvanje, multi-dimenzionalno pečenje, električni gril, zagrevanje ventilatorom, mali gril sa ventilatorom, čišćenje parom, donji grejač. Tu je i električni gril, rashlađivanje ventilatorom, LED ekran.

Beko  BI Oven Halogen Illumination Secondary x

Pripremanje jela vamje olakšano zahvaljujući vodiču za kuvanje. Poseduje 2 pleha: jedan standardne veličine i duboki, kao i jednu žičanu policu. rerna je sigurna i bezbedna za korišćenje. Poseduje dečiju sigurnosnu zaštitu.

Staklo na vratima se može skinuti i rerna se lako održava. Poseduje sistem čišćenja parom. Katalitički zidovi na zadnjoj i bočnim stranama rerne koriste pametnu tehnologiju za smanjivanje neprijatnih mirisa i apsorbovanje masnoće. Štede vreme i energiju i energetske su klase A. Rerna je standardnih dimenzija. Širina je 59, 4 cm, visina 59, 5 i dužina 56,7 cm.

Beko  BI Oven SteamAid Primary

Beko ugradne ploče i rerne poseduju sjajne performanse, krasi ih i moderan dizajn, tako da će se savršeno uklopiti u svaki prostor. Sa ovim modelom napravićete odličan izbor. Po povoljnoj ceni i najboljim uslovima kupovine i plaćanja možete ih nabaviti u Tehnomedia maloprodajnim objektima. Tehnomedia je totalno drugačija od drugih. Proverite.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *