Beko za savršenu espresso kafu

x Aparat ya kafu

Crni napitak neponovljivog ukusa i mirisa dobićete pomoću Beko aparata za espresso kafu.

Crni napitak uglavnom svi vole. Za početak dana, posle ručka, nakon večere ili u svakoj prilici uživaćete u espresso kafi koju možete pripremiti u jednom od najprodavanijih aparata za espresso na našem tržištu. U pitanju je turska kompanija Beko i to model sa oznakom CEG5311X.

Ovaj model nam dolazi u inox boji što znači da je veoma lak za održavanje i ima snagu od čak 1,35 kW što ga svakako svrstava u red kvalitetnijih na našem tržištu. Pritisak u ovom aparatu iznosi 19 bara a ono što je njegov adut u odnosu na konkurenciju jeste činjenica da se u aparat stavlja zrnevlje kafe koje aparat melje na licu mesta i odmah pravi kafu.

aparat espreso

Kafa pripremljena na ovakav način je daleko kvalitetnija od one u kapsulama koju koriste mnogi drugi proizvođači u svojim modelima. 5 različitih krupnoća mlevenja kafe omogućiće vam besprekoran ukus kafe i to baš onakav kakav volite. Kapacitet rezervoara za kafu u zrnu je 125 grama.

Uz opciju podešavanja visine mlaznice uživaćete u vašem espressu u šoljicama u 3 različite veličine – počevši od malih ( 40 ml ), preko srednjih 8 120 ml ), do velikih šoljica ( 190 ml ). pored toga, nema više prosipanja kafe po radnoj površini kada izaberete male šoljice.

Stopice protiv klizanja omogućavaju izuzetno čvrst oslonac s obzirom da one fiksiraju ovaj Bekov espresso aparat tako da stoji izuzetno stabilno na radnoj površini. Kapacitet rezervoara za vodu je 1,5 litara i veoma se lako skida.

Nastavak za mlečnu penu, podloga za kapi koja se izvlači i prilagodljiva visina levka su glavne karakteristike ovog Bekovog aparata za espresso kafu.

Ovim aparatom se lako i jednostavno rukuje.

Njegova snaga je 1 350 W. Pritisak pumpe je 19 bara. Aparat poseduje TOUCH DISPLAY kontrolu i dva novia jačine kafa. Aparat poseduje sistem za vruću vodu i paru. Težina ovog BEKO modela aparata za espreso kafu je 7kg i 75g. Visina 32 cm, širina 18, 6 cm, a dubina 41cm.

Sve u svemu ovaj model je definitivno jedan od najkvalitetnijih na našem tržištu i svakako ga možemo preporučiti ukoliko ste razmišljali o kupovini jednog ovakvog aparata.

Beko je najbrži rastući brend na evropskom trištu. Odlikuje ih praktična tehnologija proizvoda. Iz udobnosti svog doma popićete espresso bolji nego što biste popili u kafiću. Tehnomedia je totalno drugačija od drugih. Proverite.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *