Bosch – 5 godina čiste sigurnosti

x Boch god garancije

Kupcima Bosch mašina za pranje veša, mašina za sušenje veša i mašina za pranje i sušenje, 5 godina produžene garancije.

Poznata kompanija Bosch je svojim kupcima obezbedila petogodišnju garanciju za veš mašine do kraja godine. Iskoristite ovu akciju.

Posetite Tehnomediu i izaberite neki od ovih uređaja koji su izuzetnog kvaliteta i lepog dizajna. Ne zaboravite, Bosch je broj 1 u Evropi za velike kućne aparate.

image

Kako do Bosch garancije?

Jednostavno i lako.

U periodu trajanja akcije od 1. septembra do 31. decembra 2020. godine samo se registrujte na sajt https://www.bosch-home.rs/. Posle registracije, obavezno odštampajte Garantni list koji će biti punovažan uz priloženi i originalni račun kojim se dokazuje kupovina aparata tokom trajanja akcije. Registraciju je moguće izvršiti u roku od 30 dana od datuma kupovine aparata. Nakon toga bićete mirni jer ste ostvarili pravo na 5 godina garancije (2 godine garancije proizvođača + 3 godine produžene garancije).

Bosch…

Bosch nudi vrhunske performanse kako bi potrošačima učinili svakodnevni život lakšim. Njihovi uređaji nude: kvalitet, tehničko savršenstvo i pouzdanost. Sa skoro 90000 aktivnih patenata i prijava patenata u okviru grupacije, ova kompanija zauzima vodeće mesto među najinovativnijim kompanijama na svetu…

Tehnomedia nudi odličan izbor po pristupačnim cenama BOSCH mašina za pranje veša, mašina za sušenje veša i mašina za pranje i sušenje veša. Iskoristite 5 godina Bosch potpune garancije na ove uređaje.

Bosch vam poklanja 5 godina bezbrižnosti i čiste sigurnosti. Posetite Tehnomedia maloprodajne objekte.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *