Slušanje ploča

Gramofon ploce

Slušanje ploča na gramofonu je ponovo u modi.

Slušanje ploča je bila omiljena zabava u prošlem veku...

“Dođi kod mene da slušamo ploče” je čuvena rečenica koja se mogla svakodnevno čuti nekada davno na ulici. Tako su se momci udvarali devojkama. Uz slušanje ploča na gramofonu mnogo ljubavi se rodilo.

gramofon

Za gramofonske ploče, kasete i diskove danas mlađe generacije retko znaju. Svuda oko nas je muzika s interneta. Ipak, zvuk gramofonskih ploča za mnoge je najlepši. Tehnomedia centar nudi odličan izbor gramofona.

Nema lepšeg zvuka nego kada se čuje pucketanje ploče na gramofonu. Kada igla dotakne ploču stvara se magija za koju oni koji su rođeni u digitalno doba ne znaju. U to će se sada uveriti, jer se njihova popularnost vratila.

“Prodaja ploča svake godine raste u svetu, a diskografske kuće i u regionu sve više objavljuju ploče. U Sloveniji i Hrvatskoj je poslednjih godina objavljeno na desetine izdanja novih bendova i to na vinilu “, kaže rok kritičar Branislav Lokner.

x Gramofon

Tehnomedia u ponudi ima kvalitetne gramofone, prelepog retro dizajna. Slušajući ploče na gramofonu osetićete toplinu boje zvuka. Sada je pred vama tehnologija stara 150 godina. Gramofon i ploča ponovo postaju statusni simbol.

Novi gramofoni, koje možete pogledati i kupiti u Tehnomedia prodavnicama svojim interesantnim izgledom oplemenjuju životni prostor i pružaju nezaboravan kvalitet zvuka. Možete birati između: CAMRY, DENVER, PIONEER, ROADSTAR, SONY.

gramofon

Na kraju moramo da zaključimo kako su poslednjih godina gramofoni veoma popularni. Jedan od razloga sigurno je i taj što potrošači traže stvari koje će im život malo ulepšati i usporiti .

Prijatan zvuk za uvo, koji je prirodan i koji vas neće umoriti čućete na gramofonu iz Tehnomedie.

Posetite Tehnomedia centar. Imamo ODLIČAN IZBOR. Tehnomedia je totalno drugačija od drugih. Proverite.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *