Bela tehnika + poklon

x   T.

Kupi Končar uređaj bele tehnike i dobićeš na poklon indukcioni rešo.

Požurite u Tehnomedia maloprodajne objekte. Kupite, uštedite i plus poklon dobijte. Akcija traje u periodu od 18. avgusta do 2. septembra.

Končar ponuda i poklon

Capture

Ovu sjajnu ponudu ne smete propustiti. Za kupovinu uređaja bele tehnike iz naše izdvojene Končar ponude po specijalnim cenama, uživaćete u gratis kuvanju na indukcionom rešou.

Izabrerite:

frižider,

mašinu za pranje sudova,

mašinu za pranje veša

ili šporet

i na poklon dobijate Alpet indukcioni rešo.

Zašto Končar?

Izaberite Končar, jer su njihovi uređaji pouzdani, a sa belom tehnikom ovog brenda bićete sigurni, mirni i bezbrižni godinama. Nude savršen odnos kvaliteta, funkcionalnosti i cene. Uređaji su prelepog dizajna, kvalitetni i funkcionalni. Sa tradicijom dužom od 60 godina, nude savršen odnos uloženog i dobijenog.Ovaj brend nudi više od 250 različitih modela i vrsta kućnih aparata: šporete, veš mašine, sudomašine, frižidere, zamrzivače, rešoe…

Kvalitet po standardima EU

Uređaji Končar su urađeni po svim standardima Evropske Unije. Pravljeni su za EU tržište i svi proizvodi su isti. Ne postoje odvojeni kvalitetniji modeli za EU i oni lošiji za Balkan. Kvalitet svakog Končar aparata zadovoljava sve standarde Evropske Unije, a pozicionirani su u srednjoj i visokoj srednjoj klasi.

Energetski efikasni

Svi uređaji ovog brenda su štedljivi. U to ćete se uveriti na kraju meseca kada vam stigne račun za struju. Aparati i uređaji štede struju do A+++ klase. U prevodu, to znači da tokom trajanja garantnog perioda možete uštedeti još jedan Končar aparat.

Produžena garancija do 5 godina

Kao dokaz kvaliteta i pouzdanosti uređaja bele tehnike Končar je obezbedio petogodišnju garanciju.Imaju razgranatu servisnu mrežu od preko 100 servisa, tako da gde god da živite na teritoriji Srbije, imaćete podršku za svoj aparat.

Capture

Podsećamo vas da su načini plaćanja za online poručivanje: uplatnicom, karticom prilikom kreiranja online porudžbine, gotovinom prilikom isporuke robe, web kreditom.

Po super cenama opremite vaše domaćinstvo Končar uređajima bele tehnike iz Tehnomedie. Požurite, poklon vas čeka!!!

Tehnomedia, 20 godina drugačiji od drugih.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *