Održan Tehnomedia PES turnir

x

Prvi Tehnomedia PES 2021 turnir u Zaječaru privukao je pažnju velikog broja učesnika i gledalaca. Najboljim igračima uručene su nagrade: televizor, balans skuter i gaming tastatura.

U organizaciji kompanije Tehnomedia centar d.o.o. uspešno je održan je turnir u e-football-u PES. Fantastična atmosfera, takmičarski duh i druženje obeležili su ovaj sportski događaj.

IMG x

“Atmosfera je super. Prijavio sam se zato što mi je zanimljivo, jer se ovako nešto prvi put dešava u našem gradu”, kazao je Oliver Đruć.

“Prijavio sam se zbog organizacije i nagrade su stvarno super. Sviđa mi se ovde sve. Ustvari hteo sam da proverim koliko sam dobar”, iskren je bio Marko Stefanović.

“Dugo igram i verujem da ću dobiti neku nagradu. Nagrade su veoma primamljive i drago mi je što učestvujem”, priznao je Ivan Marković.

“Ovde je lepo i uzbudljivo. Ovaj fudbal je dinamičan bez obzira što je “iz fotelje”. Ovde sam da dam podršku drugu. Volim fudbal, ali Pes baš i ne znam da igram“, rekla je Maja Antić.

pes

Prema rečima Petra Mančića, marketing asistenta, raspoloženje takmičara kao i sama atmosfera su sjajni.

“Skupilo se dosta mladih ljudi. Na žalost bilo je i onih koji se nisu prijavili na vreme, a s obzirom da planiramo i u budućnosti da organizujemo slične događaje i tada će imati priliku da se oprobaju u igranju. Pes je simulacija fudbala koja se igra na konzoli, odnosno PlayStation-u. Ljudi biraju timove i igraju fudbal jedan protiv drugog. Imamo više ciljeva. Mi smo pre svega društveno odgovorna kompanija i trudiomo se da budemo društveno prisutni na ovakvim i sličnim manifestacijama. Pored organizacije ovog PES turnira, finansijskim sponzorstvom smo podržali sportsku manifestaciju “Dođi na basket”. Cilj nam je i da deci približimo naše proizvode i asortiman i da se družimo na ovakvim događajima”, naglasio je Mančić.

pes

Nikola Stojanović, menadžer nabavke i prodaje, naglasio je da smo prisustvovali pobedi fudbala i humanosti, a Tehnomedia podržava i organizuje jedinstvene humanitarne akcije i na ovakav način.

“Isperd kompanije Tehnomedia centar d.o.o. zahvaljujem se svim učesnicima i čestitam svim dobitnicima nagrada. Turnir je protekao u najboljem redu. Trudićemo se da što češće organizujemo ovakva dešavanja. Možda baš Vi sledeći put budete jedan od srećnih dobitnika. Nadam se da ćemo nastaviti kontinuitet održavanja u Zaječaru, a i da jedan ovakav turnir ili sličan organizujemo baš u vašem gradu. Vreme je da se sada opremite i vežbate kod kuće do narednog Tehnomedia turnira. Najbolje aparate i opremu za zabavu, igranje igrica, konzole i slično možete nabaviti kod nas. Posetite Tehnomediu, jer vas očekuju kvalitetni i fantastični uređaji i aparati stranih i domaćih brendova po super cenama. Televizori, konzole, igrice, mali kućni aparati, za svakoga po nešto”, istako je Stojanović.

Pro Evolution Soccer (PES) turnir je trajao 6 sati. Za titulu Pes šampiona nadmetalo se 33 takmičara. Takmičenje se održavalo na dva stejdža, a učesnici su pokazali svoje umeće na Sony PlayStation 4 konzolama i pritom osvojili vredne nagrade. Predstavnici kompanije Tehnomedia d.o.o. su uručili nagrade trojici prvoplasiranih igrača.

  n x

Šampion PES turnira je Darko Tošić. Njemu je kao pobednuku, predstavnik kompanije uručio Hisense televizor od 32 inča.

“Osećam se super. Odličan je osećaj kada si pobednik. Nagradu i prvo mesto iskreno nisam očekivao, jer je bilo zaista dobrih igrača. Mislim da sam imao sreće. Ovo je drugi put da učestvujem na PES turniru. Organizacija je super. Ovaj televizor će naći specijalno mesto u mom domu. Zahvaljujem se Tehnomedia kompaniji na poklonu, nagradi i organizaciji”.

  n x

Drugo mesto i balans skuter je osvojio Miloš Nikolić.

“Svaka čast na odličnoj organizaciji. Želim javno da pohvalim celokupnu organizaciju koja je bila na visokom nivou.Svaka im čast i samo neka nastave ovako. Sve je bilo dobro isplanirano i organizovano. Tim je bio super. Poručujem im da što češće organizuju ovakve turnire, jer ovo mnogo znači mlađoj populaciji. Ovaj hoverboard još nisam odlučio ko će voziti, a možda ga i poklonim, videću”.

  n

Teće mesto pripalo je Vladici Marinkoviću i on je dobio gaming tastaturu.

“Prezadovoljan sam. Iz hobija igram i kada mogu, jer sam zbog posla sprečen da to ne bude baš onoliko koliko bih voleo. Ovo danas za mene je bilo lepo iskustvo i hvala vam. Nagrada je odlična i hvala Tehnomedii. Gaming tastaturu ću pokloniti bratu.

Promoterke su delile Tehnomedia poklone: kataloge, maske, hemijske olovke… Takmičari, navijači i publika na licu mesta mogli su da se osveže sokovima. Na našem štandu pripremane su i sveže, vruće, najzdravije kokice bez ulja u aparatima Ariete i Clatronic za degustaciju.

IMG x

Takmičari su pokazali sjajne reflekse u ovoj poznatoj fudbalskoj igrici, odličnu preciznost, lako savladavanje prepreka i problema.

  n x

Novčana pomoć u iznosu od 16 500 dinara, prikupljena od kotizacija za učešće na turniru, biće uručena Udruženju L. Down iz Zaječara.

  n

PES turnir za sve ljubitelje fudbala „iz fotelje“ održan je u zaječarskom naselju Ključ 3 na košarkaškom terenu. Pobednicima čestitamo, a ostalim takmičarima se zahvaljujemo na učesću.

Vidimo se na nekom od narednih turnira!!!

(i još malo atmosfere…)

  n x
IMG x
IMG x
IMG x
Capture x
  n x
IMG x
  n
  n x
  n
  n x
  n
IMG x
IMG x
  n
  n
  n
  n
IMG  x
IMG  x
IMG  x
IMG x
IMG x
IMG x
IMG x
IMG  x
IMG x
  n x
IMG  x
IMG x
IMG x
IMG x
IMG x
IMG x
IMG x
Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *