Miele usisivač

miele c x

Miele usisivač je savršen. Kvalitetan, ekonomičan, lak za korišćenje sa jakom usisnom snagom.

Prašina se nalazi svuda, a u domu je jedino efikasno možete odstraniti usisavanjem. Potreban vam je dobar usisivač koji će jednostavno završiti posao. Predlažemo pouzdan i trajan Miele usisivač.

Capture

Zašto izabrati ovaj Miele model?

Miele model sa oznakom Complete C3 Select Gray je izuzetno kvalitetan cilindrični usisivač sa kesom. Ima maksimalnu usisnu snagu 2 000 W i papučice za temeljno usisavanje. Ako želite besprekornu higijenu i čistoću, ovo je pravi usisivač za vas.

Lako će se izboriti sa prljavštinom u vašem okruženju. Sve podove ćete očistiti jednostavno zahvaljujući dodacima: dodatak za usisavanje mebla, uski nastavak, četka za usisivač, četka sa sintetičkim vlaknima. Motor je PowerLine. Kese za prašinu HyClean GN. Izduvni filter je AirClean, a ima i filter za zaštitu motora. Kesa je zapremine 4,5 l, lako se menja i što je najvažnije nema prljavštine. Kada se napuni kesa, za šta postoji indikator, možete da je zamenite. Platnena kesa ima devet slojeva filtracije, ne prazni se i ne može da se pokida. Svaku česticu prašine i prljavštine zadržava u kesi. Kako ne bi podizao prašinu, vazduh iz usisivača izlazi na gore. Zahvaljujući osnovnom filteru AirClean zadržaće do 78 % čestica.

Bezbedno korišćenje

Usisvač ima praktičan sistem zaključavanja. Sve je sigurno i bezbedno. Usisna cev, ručka i četka za usisivač pričvršćuju se međusobno, odnosno jedno u drugo zaključavaju uz jedan klik i lako se pritiskom na dugme razdvajaju tako da možete i neki drugi nastavak za usisavanje da pričvrstite. Podešavanje visine je jednostavno zahvaljujući teleskopskoj cevi Comfort. Kako bi što lakše očistili dom ili poslovni prostor usisivač ima rotirajuće točkove u svim pravcima, 360 stepeni. Čišćenje će postati pravo zadovoljstvo zahvaljujući operativnom dometu od 11 m i dužini kabla od 8,5 m, tako da sa njim možete stići do svakog ugla doma. Miele ima mekane branike oko sebe, kako ne bi oštetio nameštaj. Comfort taster za uvlačenje kabla radi po principu da jedan klik uvlači sav kabl i ne mora da se drži taster. Efikasan je i jednostavan za korišćenje zahvaljujući ergonomskoj udobnoj de luks ručki.

Izdržljiv usisivač

miele

Miele usisivači su izdržljivi i pravi buldožeri među aparatima te vrste. Testirani su da izdrže sve uslove eksploatacije. Crevo na primer može da savlada i izdrži svaka uvijanja. Ako ga koristite u normalnim uslovima može vas služiti decenijama. Imajte na umu da ovaj usisivač ne usisava tečnost, kao ni sitnu građevinsku prašinu. Tečnost može prouzrokovati kratak spoj u motoru, a trajno će ga oštetiti građevinska prašina.

O Miele…

Miele je nemački brend, a kompanija je osnovana daleke 1899. godine. Kako kažu, jedini su proizvođači koji testiraju proizvode kao što su veš mašine, mašine za sušenje veša, mašine za pranje sudova i rerne na na ekvivalentnoj upotrebi od 20 godina. Zato Miele kupci širom sveta ostaju verni Miele brendu. Miele tehnologija pruža odlične rezultate u kombinaciji sa minimalnom potrošnjom energije. Svaki Miele uređaj ili aparat je proizveden po najvišem standardu i podrvrgnut je strogim kontrolama kvaliteta uključujući pojedinačne površinske testove sa rukavicama.

miele

Ovaj najkompletniji usisivač sa sveobuhvatnim dodacima biće vaša prava kućna pomoćnica oko čišćenja. Neće vas izneveriti i bićete bezbrižni godinama. U Tehnomedia prodavnicama možete ga kupiti po povoljnoj ceni, najboljim uslovima plaćanja i kupovine.

Tehnomedia, 20 godina drugačiji od drugih!!! Proverite.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *