Tehnomedia PES 2021 turnir u Nišu

x   T.

U Nišu se 27. avgusta održava “PES 2021” turnir. Organizator takmičenja Tehnomedia je za pobednike obezbedila vredne nagrade: televizor, gaming stolicu i zvučnik.

Titulu najbolje fudbalske igre na svetu drži PES godinama unazad. U svetu se održavaju brojna nadmetanja i prvenstva, jer je PES jedna od najpopularnijih zabava.

Sve ljubitelje fudbala i igrica pozivamo da prisustvuju turniru u e-football-u PES, 27. avgusta (petak), u parku Svetog Save u Nišu. Početak je u 18 sati. Zabavno, razigrano i nezaboravno popodne i veče prirediće kompanija Tehnomedia centar d.o.o.

Pravila turnira

Mečevi će se igrati u BO1 formatu. U slučaju nerešenog rezultata, preskaču se produžeci i šutiraju se penali. Trajanje meča je 5 minuta, a brzina igranja normalna. Maksimalan broj igrača na turniru je 64. Kotizacija je 500 dinara, a sav iznos koji bude prikupljen ići će u humanitarne svrhe. Tačno vreme početka turnira biće naknadno objavljeno u zavisnosti od broja prijavljenih učesnika.

Nagrade

Organizator takmičenja Tehnomedia je obezbedila vredne nagrade za najbolje.

POBEDNIK TURNIRA DOBIJA DLED SMART TELEVIZOR od 32″ TESLA. DRUGOPLASIRANI GAMING STOLICU MARVO, A OSVAJAČ TREĆEG MESTA DENVER ZVUČNIK.

Prijavljivanje

Svi zainteresovani za nadmetanje u virtuelnom fudbalu mogu se prijaviti za učešće do 25. avgusta. Jednostavno kliknite na ovaj link PES 2021 TURNIR – TEHNOMEDIA i unesite tražene podatke. Požurite, jer je broj mesta ograničen!!!

U Zaječaru je veoma uspešno nedavno održan prvi PES 2021 turnir, a uskoro će Tehnomedia za sve Nišlije prirediti pravi fudbalski gaming. Ako volite fudbal, igrice, precizni ste, imate dobre reflekse i PES sposobnosti, dođite na Tehnomedia PES 2021 turnir u Nišu, 27. avgusta u parku Svetog Save u 18 sati da se zabavite i osvojite vrednu nagradu. Park se nalazi na jednom od najlepših mesta na Bulevaru Nemanjića, na teritotoriji opštine Medijana, pored same zgrade opštinske uprave.

Takmičari srećno!!! Vidimo se u Nišu!!!

Zanimljivost

Fudbalske simulacije kompanije Konami pojavile su se prvo pod imenom Winning 11. Pro Evolution Soccer (PES) postaju 2001. godine i dugo je vremena, tokom 2.000-ih, po mnogima, bila mnogo bolja igra od serijala FIFA.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *