Besprekoran veš sa Midea mašinom

 pranje

Rukovanje Midea veš mašinom je jednostavno. Ona je štedljiva, a proces pranja podešavate po potrebi.

Došlo je vreme za kupovinu nove veš mašine. Najvažnije je da izaberete dobrog proizvođača koji će vam garantovati kvalitet i dugotrajnost. Odličan izbor je Midea mašina za pranje veša MFC70-D1401.

Ovaj model je izuzetno pouzdan i sa ovim mašinom bićete prezadovoljni. Kapacitet veša koji možete oprati u njoj je 7kg. Punjenje veša je kroz vrata na prednjoj strani. Broj obrtaja u minuti se kreće 1 400 i označava maksimalnu brzinu rotacije pri upotrebi centrifuge. S obzirom na veći broj obrtaja koji ima ovaj model veš mašine odmah nakon pranja biće vam potrebno mnogo manje vremena za sušenje veša.

Prilikom rada znatno ćete uštedeti na računu za struju. Ovaj model ima energetski razred sa oznakom A +++ što znači da je veoma efikasan i da manje troši i struju i vodu po kilogramu opranog veša. Potrošnja energije na godišnjem nivou je 174 kWh, a vode 10000 l.

Širina ove bele samostojeće mašine za pranje veša je 59,5 cm, a dubina 49,5 cm. Temperature pranja su standardne: hladno/20/30/40/60/90 °C.

ves masina

Midea ima veliki broj programa za pranje. Tako ćete prati različite vrste materijala na raznim temperaturama. Pored standardnih nudi i specijalizovane programe za pranje, poput: programa za sportsku odeću, osetljive tkanine, vunu, pamuk, dečiji veš, ručno pranje, brzo pranje, ceđenje, jeans i sl. Podržava vremenski odloženi start koji omogućava da mašina sa pranjem krene u nižoj strujnoj tarifi. Tasteri su veoma funkcionalni. Sa odlaganjem pranja 24 h, kao i regulacijom tempertaure, centrifuge, predpranjem, i tako dalje. LED displej je sa narandžastim osvetljenjem. Elektromagnetska brava omogućava bezbednost zaključavanja vrata. Ova Midea veš mašina je sa AC inverter motorom. Balansiranje bubnja je autiomatsko sa pauzom tokom pranja. Zapremina bubnja je 45,5 l, a dimenzije su: 595 x 850 x 495 mm.

Midea…

Od osnivanja 1968. godine, Midea je prerasla u veliku korporaciju koja je u samom vrhu. Midea je jedino kinesko preduzeće kućnih električnih aparata, koje se našlo na listi 500 najcenjenijih brendova u svetu, a isto tako i u svetu finansija. Imaju rasprostranjenu prodajnu mrežu u više od 150 zemalja širom sveta. Jedan od glavnih ciljeva kompanije je da obezbedi kvalitetne proizvode potrošačima širom sveta, kao i proizvodnju optimalnih količina. Midea stalno teži za savršenstvom i pruža visok kvalitet proizvoda i usluga. Midea znači: bezbednost, kvalitet, cena i efikasnost.

Midea veš mašina po pristupačnoj ceni vas čeka u Tehnomedia maloprodajnim objektima. Neko je izračunao da svaka porodica prosečno za godinu dana opere 270 mašina za veš i zato vam je potreban pouzdan i siguran uređaj. Sa Mideom nećete pogrešiti.

Fantastičan kvalitet dobijate sa ovom mašinom. Služiće vas godinama tako da ćete biti mirni i bezbrižni. Tehnomedia je totalno drugačija od drugih. Proverite.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *