Savršeni VOX mali kućni aparati

Vox aparati blog

Potrebni su vam mali kućni aprati. Mini pekara, pegla i blender. Predlažemo vam marku VOX.

Sa aparatima ovog brenda bićete sigurni i mirni godinama. Najbolji odnos kvaliteta i cene je ono što ih izdvaja od ostalih.

Ne volite da su vam ruke u testu i da mesite hleb, ali zato volite savršen ukus i miris domaćeg hleba. VOX mini pekara pod šifrom BBM 1345 je idealno rešenje za vas, jer će ona da vas zameni i sve sama uradi. A krajnji rezultat će biti fantastičan. Zvučnim signalom vas obaveštava kada je koja radnja u toku: mešenje, pečenje, kao i kada je vaš hleb gotov. Može se programirati da se uveče stave sastojci, a ujutru vas dočeka vruć hleb.

pekac

Integralni, crni, kukuruzni, ražani, sa semenkama, hrono, bez glutena hleb, možete pripremiti u VOX mini pekari modela BBM 1345. Vaš jedini posao je da ubacite sastojke u kalup, odaberete željeni program i pritisnete dugme za start. Za to vam je potrebno par minuta, a onda VOX savršeni pekač sve sam uradi. Osim hleba možete u VOX pekaču da pripremite i kolače i džem.

VOX mini pekara model BBM 1345. Najukusniji hleb dobićete pripremljen upravo u ovoj pekari. Savršenog mirisa i ukusa. Ako želite onaj sa hrskavom koricom ili neki drugi ova čarobna pekara ispunjava vaše želje, jer ima podesivu kontrolu zapečenosti . Na kraju ćete dobiti veknu veličine od 700 do 900 grama. Ovaj aprat je snage 600 W , a ima 12 programa. Uvek svež i vruć hleb sačekaće vas u pekaču i nakon pripreme, jer aprat ima mogućnost zadržavanja toplote do 60 minuta nakon završetka programa. Moćićete na primer i da memorišete sve funkcije u slučaju nestanka struje (15 minuta ). Komande su vidljive na LCD displeju. VOX mini pekara ima i odloženi start, LED indikaciju, providno staklo. Osih hleba možete u njemu da pripremite i kolače kao i da pravite džem. Ovaj model VOX mini pekare ima nelepljivu skidajuću posudu sa teflonskim premazom. VOX pekač za hleb je kvalitetan i pouzdan a njegovi dodaci će vam biti od velike pomoćij: kuka, posuda za merenje, kašika za merenje. Lepog je dizajna, bele boje i neće zauzeti puno prostora u vašoj kuhinji. Njegova širina je 35, 8 cm, visina 28 cm i dužina 28, 7 cm. Težak je 5, 5 kg.

VOX je lider kada se radi o malim kućnim apratima, a preporučujemo vam VOX parnu stanicu modela DPS 6220.

parna stanica

Ova pegla je ustvari parna stanica. Idealna je za peglanje veće količine veša. Za razliku od pegle na paru u ovoj parnoj stanici staje mnogo više vode a i ispuša više pare. Sa ovom peglom je dovoljno da ispeglate samo jednu stranu odeće ili tkanine a rezultat će biti fantastičan.

VOX parna stanica DPS 6220 je snage 2200 W. Grejna keramička ploča omogućava lako  peglanje bez lepljenja tkanine. Pritisak pare je 3,5 bar . Kpacitet rezervoara za vodu: 1,4 l . Karakteriše je varijabilno podesiva para, vertikalna para. Poseduje sistem protiv kapanja koji ne dozvoljava curenje vode pri nižim radnim temperaturama. VOX parna stanica je odličan izbor jer ima i sistem protiv skupljanja kamenca, tako da ćete moći dugo da je koristite bez čišćenja. Ima sistem koji pod pritiskom probija začepljenja prouzrokovana kamencem.

Ova parna stanica plavo bele boje je teška 2, 55 kg. Neće zauzeti puno prostora u vašem domu. Širine je 35,6 cm, visine 22, a dužine 23,5 cm. Dužina kabla je dva ipo metra. VOX je brend koji brine o vašim potrebama a garantuje za kvalitet i sigurnost.

Seckanje namirnica i priprema obroka vam oduzima puno vremena. Zdrav napitak pun vitamina i hranljivih sastojaka koji će ojačati vaš organizam dobićete pomoću VOX blendera TM9000.

blender

Uz VOX blender ćete obroke priprmiti brzo i jednostavno. Pasirane namirnice naće izgubiti vitamine, a vi ćete svoje obroke moći i da popijete. Vox blender TM9000 je snage 500 W . Kapacitet staklene posude je 1,6 l . Sa ovim apratom možete višesatno podesiti aprat. Ovaj VOX aparat bez problema blendira led. Tvrdo i meko voće i povrće moćićete da blendirate po želji u ovom apratu. Održavanje je jednostavno a posudu možete oprati i u sudomašini.

Blender je osiguran i čvrsto prijanja za podlogu, a to omogućavaju gumirane nožice koje služe kao zaštita od proklizavanja. Ovaj model ima prostor za čuvanje kabla kao i sistem sigurnosnog zaključavanja. Korišćenje je jednostavno i bezbedno, a isključena je svaka mogućnost povrede. Dimenzije ovog blendera su 21 x 21 x 39,5 cm, a težina 2, 85 kg. Veoma brzo i precizno VOX blender ispasira i najtvrđe voće i povrće čuvajući njihovu svežinu.

Sa VOX-om ćete uštedeti vreme i energiju, a uloženi novac će vam se veoma brzo vratiti kroz razne benefite i olakšice. Posetite Tehnomediu i nabavite VOX male kućne aparate. Tehnomedia je totalno drugačija od drugih. Proverite.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *