Midea frižider – savršen izbor

image

Frižider koji će zadovoljiti sve vaše potrebe je Midea HC-660 WEN Premium inox A++

Nijedan dom ne može bez frižidera. Ovaj uređaj se ne kupuje svakodnevno i zato je potrebno dobro razmisliti pre kupovine. Sa Side By Side frižiderom marke Midea nećete pogrešiti. Predlažemo model sa oznakom HC-660 WEN Premium inox A++.

Side By Side, znači da dobijate dva uređaja u jednom. Frižider i zamrzivač. Sa ovim Midea frižiderom HC-660 WEN Premium inox A++ napravićete savršen izbor jer će vam sve biti nadohvat ruke i pregledno. Po policama i fiokama možete da raspodelite namirnice. Hrana će ostati sveža kao i napici, mlečni rpoizvodi…Veoma korisni su i dispanzeri za vodu i led. Kada god vam zatreba imaćete čašu hladne vode sa kockicama leda. Frižider i zamrzivač imaju posebna vrata. Vertikalna je podela i sa desne strane je frižider, a sa leve zamrzivač tako da ima dovoljno mesta da u njega smestite šta god poželite. Sadrži dovoljan broj polica tako da možete lepo da poređate u njemu šta god poželite.

midea frizider

Midea frižiderom HC-660 WEN Premium inox A++ je prostran i ima dovoljno kapacitet ad zadovolji sve vaše prohteve. Doprineće boljem i kvalitetnijem životu. Modernog je i lepog dizajna.

Ovaj Midea frižider boje inoxa je dobro podeljen i visoko funkcionalan tako da ćete imati dovoljno prostora za sve što želite da odložite i skladištite u njega. Veoma je kvalitetan,izdržljiv, ekskluzivan, funkcionalan sa odličnim karakteristika i performansama.

Ovaj Side By Side frižider je No Frost. To znači da nema zadržavanja mirisa i stvaranja leda u uređaju. Zahvaljujući ovoj tehnologiji frižider troši manje struje. Na primer, u običnim frižiderima je mnogo naslaga leda i kako bi se postigla određena hladnoća i rasporedio hladan vazduh potrebno je više energije. Tehnologija No Frost omogućava da se vlažnost zadržava unutar frižidera, a namirnice će samim tim ostati dugo sveže. Kod ovog modela zapremina frižidera je malo veća 333 litra, a zamrzivača 156 l. Njegova visina je 178, 8 cm, a širina 89,5 cm. Kapacitet zamrzavanja je 14 kg na 24 sata. Štedi struju jer je visokog energetskog razreda A ++. Klimatski razred T se kreće od 10 °C do 43 °C. Rashladno sredstvo: R600a. Nije bučan jer je nivo 45 dB. Ima elektronsku kontrolu, displej, ergonomsku ručku, ravna leđa, podesive nogice. Police su staklene. Rešetka za flaše je valovita. Osvetljenje je Eco Led, plafon. Ovaj model frižidera ima 2 fioke za voće I povrće, a pokrov je staklen. Ima i policu za flaše od 2 l u vratima. Zamrzivač će zadovoljiti sve vaše potrebe. Kapacitet zamrzavanja je 14 kg za 24h. Ima 2 fioke i 3 staklene police, kao i automatski ledomat.

friyider

Posetite Tehnomedia prodavnice i nabavite ovaj frižider po povoljnoj ceni i najboljim uslovima kupovine i plaćanja. Tehnomedia je totalno drugačija od drugih. Proverite.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *