Svečano otvaranje nove Tehnomedia prodavnice u Kruševcu

Kusevac Otvaranje Blog

Kompanija Tehnomedia centar 10. septembra svečano otvara 43. prodavnicu po redu.

Novi maloprodajni objekat u Kruševcu nalazi se u ulici Kneza Miloša bb u sklopu DIS marketa. Ovo je treća Tehnomedia prodavnica u Kruševcu. Površina prodajnog prostora je preko 150 kvadrata i zaposleno je 6 radnika. Pored odlične lokacije ove nove treće radnje u Kruševcu, Tehnomedia kupcima nudi širok asortiman robe i povoljne cene.

tehnomedia krusevac

Na dan svečanog otvaranja nove ekskluzivne prodavnice u Kruševcu 10. septembra Tehnomedia će obradovati svoje posetioce i nagraditi ih vrednim poklonima. Prirediće brojna iznenađenja, organizovati akcije, dati popuste na neke uređaje i aparate. Akcija sa popustima na određene proizvode biće realizovana u periodu od 10. do 17. septembra.

krusevac

Tri 43. kupca dobiće na dar izuzetno vredan uređaj ili aparat. Na dan otvaranja 10. septembra kući će sa specijalnim poklonima otići 43. kupac, 86. i 129. 

usisivac

43. kupac dobija na poklon od Tehnomedie Bosch usisivač BBH32101.

Ovo je ručni i baterijski usisivač u jednoj mašini. Sa ovim usisivačem moguće je usisavati od poda do plafona. Poseduje koristan dodatni pribor koji vam omogućava da očistite sve vrste podova, kao i druge površine, na primer unutrašnjost automobila, stolove, fioke, tapacirung….Rezultati temeljnog čišćenja na svim tipovima podova biće vidljivi veoma brzo zahvaljujući visoko efikasnoj tehnologiji bez kese i četki za sve tipove podova AllFloor HighPower Brush. Ima pouzdanu funkciju koja omogućava samostalno stajanje usisivača za lako postavljanje i punjenje bilo gde u domu. Jednostavan je za upotrebu, čuvanje i čišćenje, zahvaljujući maloj težini i sistemu Easy Clean System.

tv

86. kupac u novootvorenoj Tehnomedia radnji dobiće na dar HISENSE LED televizor H32B5100.

Hisense je izuzetan brend koji postoji više od 50 godina a njihovi televizori su u vrhu najkvalitetnijih. Ovaj model koji će dobiti srećan kupac je jedan od najpopularnijih. Veličina ekrana je 32″(81cm). Rezolucija: HD Ready (1366 x 768). Sa LED ekranom i IPS panelom. Pozadinsko osvetljenje je direct LED. Paleta boja iznosi 16,7 miliona boja.

zvucnici

129. kupac u Tehnomedia novoj prodavnici u Kruševcu na poklon dobija Genius zvučnike SW-G2.1 1250 v2 GAMING.

Ovi zvučnici su izuzetnog kvaliteta. Njihova snaga iznosi 38 W. Drvena kutija subvufera je sa bogatim i dubokima basom. Okrugli satelit zvučnici su sa kukicom.Utičnica za mikrofon vam omogućava razgovor sa ostalim igračima. poseduje i priključak za slušalice za slušanje, kao i dva ulazna priključka za PC/TV/DVD/uređaje za igrice.

krusevac

Tehnomedia u ponudi ima preko 6 000 različitih proizvoda. Belu tehniku, čvrsto gorivo, TV, audio i video uređaje, foto aparate, telefoniju, male kućne aparate, periferiju, pokućstvo, alate, baštensku opremu…

krusevca

Potrošači žele da kupovinu obave u najbližim prodavnicama u mestu satanovanja ili rada. Žele da ispazare što brže i jednostavnije kao i da imaju uvek dobru ponudu proizvoda. Tehnomedia ispunjava želje svojih kupaca i ima nameru da im bude najbliže i zadovolji sve njihove želje i prohteve. Upriličite ovaj događaj svojim prisustvom 10. septembra u Kruševcu, jer je ovo važan dan za Tehnomediu. Možda ste baš VI srećni dobitnik vrednog poklona.

Radno vreme ovog maloprodjnog objekta u Kruševcu je radnim danima od 8 do 20 sata, a subotom od 8 do 17 sati.

Jedinstveno iskustvo kupovine doživećete samo u Tehnomedia maloprodajnim objektima. Kompanija Tehnomedia centar nastavlja sa širenjem svoje maloprodajne mreže u Srbiji. Do kraja godine očekuju vas brojna iznenađenja od vaše Tehnomedie, jer Tehnomedia je totalno drugačija od drugih.

   n
   n
   n
   n
   n
   n
   n
   n
   n
   n
Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *