Midea – idealno rešenje za sušenje veša

image

Problem sušenja veša rešićete uz Midea mašinu za sušenje MDC80-CH01.

Odlučili ste da više ne prostirete veš na terasi ili u dvorištu. Zaboravite na štipaljke i žice. Posetite Tehnomedia prodavnice i kupite veš mašinu za sušenje veša. Jedino će u njoj veš biti besprekorno osušen, nežan, mekan i mirišljav. Idealan model za vas je Midea mašina za sušenje veša MDC80-CH01.

Midea je svetski broj 1 u beloj tehnici.

Ovo je kondenzaciona mašina za sušenje veša sa toplotnom pumpom serije Crown. Voda se skuplja u posebnoj posudi, pa samim tim što nema odvodnu cev, možete je smestiti u bilo koju prostoriju svog doma.

Možete sušiti do 8 kg veša jer je toliki njen kapacitet, što je i više nego dovoljno za višečlanu porodicu. Poseduje inovativnu tehnologiju koja vam pomaže da maksimalno uštedite energiju prilikom sušenja veša. Energetske je klase A ++.

Ima visok razred efikasnosti kondenzacije. Poseduje 16 programa. Neki od njih su: pamuk za peglanje, pamuk standardno, pamuk jako suvio, sintetika, vuna, mix. Možete koristiti i posebne programe za: košulje, jeans, sport, osvežavanje, osetljivo, posteljina…Ima brojne funkcije i mogućnosti, a neke su: odlaganje početka sušenje od 0 do 24 h, sprečavanje gužvanja, intenzitet, vreme, dečji ključ, signal. LED displej je sa naranđastim osvetljenjem. Karakteriše je i: elektronsko upravljanje, automatsko balansiranje bubnja, unutrašnje osvetljenje, providna vrata…

Sušenjem veša u ovoj mašini izbeći ćete peglanje nakon sušenja u većoj meri. Podesite vrstu tkanine koju sušite i željeni nivo suvoće i tkanina će zadržati svoj oblik i elastičnost.

midea masina

Model Midea mašine za sušenje veša MDC80-CH01 je bele boje. Standardnih je dimenzija, tako da neće zauzeti puno prostora u kušatilu. Širine je 59, 5 cm, visine 84,5 cm, a dubine 62, 2 cm. Zapremina bubnja je 109 l. Poseduje zvono, a ugao otvaranja je 180 stepeni. Mašinu prati i prijatnih 66 dB buke.

Dobićete 5 godina garancije na ovaj uređaj, tako da ćete sušiti već bezbrižno godinama i godinama.

Naša preporuka i ideja je da vaš odabir bude Midea.

Posetite Tehnomedia prodavnice i po povoljnoj ceni nabavite ovaj izuzetno kvalitetan uređaj koji će rešite vaše probleme oko sušenja veša. Tehnomedia je totalno drugačija od drugih. Proverite.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *