Besprekorna čistoća bez hemikalija

x Parocistac

Veoma lako i jednostavno možete da očistite i dezinfikujete sve površine u domu sa paročistačem. Čiste bez hemije, a mogu se primeniti svuda.

Želite da brzo besprekorno očistite svoj dom bez upotrebe štetnih hemikalija. Namera vam je da vaša kuća bude uredna i zaštićena od bakterija. Odličan izbor je paročistač – uređaj koji čisti vodenom parom. Posetite Tehnomedia prodavnice i izaberite paročistač kakav ste oduvek želeli.

parocistac

Paročistač je snažan i moćan aparat koji stvara snažnu vodenu paru visokog pritiska veličine nano čestica, sa negativnim jonima koji su i do 10 puta delotvorniji u odnosu na obično čišćenje. U  rezervoaru se greje voda i mlaznica iz koje se para pod visokim pritiskom primenjuje na površine koje se čiste. Zbog visoke temperature same pare, prljavština brzo nestaje. Možete lako dezinfikovati sve površine, podove, tepihe, tekstil, očistiti toalet, šporet, ogledala, prozore, a sa specijalnim dodatkom koristiti i kao peglu. Pogodan je i za dezinfekciju igračaka. U kupatilu može da ukloni i kamenac, ukoliko su manje naslage, dok je u kuhinji efikasan u uklanjanju masnoće. Ovaj multipraktičan aparat će idealno očistiti pločice, laminat, parket, armature, ravne ploče za kuvanje, aspiratore i najmanje pukotine i šta god je potrebno. Osvežiće vam i garderobu koja dugo stoji zatvorena u ormaru.

Ovo je zdrav, siguran i ekološki uređaj koji snagom pare efikasno uklanja bakterije. Štedi vaše vreme i novac. Posao ćete jednostavno i brzo završiti, a brisko i džoger vam više neće trebati. Kada jednom kupite paročistač, ne morate više da trošite novac na razna sredstva za čišćenje. Paročistač je pravo sredstvo u borbi protiv raznih prljavština i bakterija koje vrebaju na sve strane, jer čisti i u isto vreme steriliše bez hemikalija.

parocistac

 

 

Kako biste sredili kupatilo, kuhinju ili neku drugu prostoriju u kući ili stanu potrebna vam je samo voda. Zahvaljujući raznim dodacima biće vam dostupan svaki kutak. Potrebno je da stavite određeni nastavak u zavisnosti od toga sa čega želite da uklonite prljavštinu.

U Tehnomedia maloprodajnim objektima paročistači su izuzetnog kvaliteta i poznatih brendova. Održavaju se tako

što se samo prebrišu suvom krpom.

Ako su vam čistoča i zdravlje na prvom mestu, a želite da uživate u prijatnom, sređenom, dezinfikovanom i čistom domu požurite po svoj paročistač. Tehnomedia je pravo mesto za kupovinu. Očekuje vas maksimalan izbor po minimalnim cenama.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *