Savršeno glatka koža zauvek

x Epilatori

Nikome ne izgledaju privlačno maljave noge, ruke, nausnice, pazuh. Možete ih ukloniti efikasno, bezbolno i trajno pomoću IPL depilatora.

Leto je i noge su u prvom planu, jer se nose suknje, haljine, šorcevi i zato je važno da budu negovane, glatke i bez dlačica. Neželjenih dlačica žele da se oslobode kako žene tako i muškarci ali ne znate koji je najefikasniji način? Depilacija je bolna, nakon toga pojaviće se crvenilo, a moguće su i opekotine. Brijač nije dobra odluka jer će se koža iritirati, dlake urasti i postati jače i gušće. Rešenje je svetlosni impulsni epilator, odnosno laserski koji će vas dugoročno osloboditi dlaka. Rezultati su trajni, a IPL depilator potpuno uklanja malje bez bola. Ne morate da boravite u kozmetičkom salonu, već tretmane možete sami da uraditi kod kuće. Posetite Tehnomediu i po povoljnoj ceni nabavite IPL depilator. Ovi svetlosni impulsni depilatori (IPL) svetlosnim impulsima uklanjaju dlaku iz korena. Veoma su praktični za korišćenje. Poseduju posebne nastavke za pazuh ili bikini zonu, pored onih za telo i lice. Svaki pametni dodatak se razlikuje po kombinaciji oblika, veličini prozorčića i filtera, pa pruža prilagođene programe tretmana za određene delove tela kada se doda uređaju.

Rast dlaka se smanjuje ponavljanjem tretmana, a nakon četiri, koža postaje potpuno glatka. Na 4 do 8 nedelja je potrebno samo povremeno održavati kožu. Za bikini deo i pazuh potrebno je da izdvojite po 1 minut, dok je za noge potrebno da izdvojite 8 minuta. Važno je istaći da je primena veoma efikasna na crnim, smeđim i tamno plavim dlakama, ali na svetlo plavim, crvenim i sivim ne.

epilator

Tehnomedia vam nudi svetlosne impulsne depilatore izuzetnog kvaliteta i mogućnosti po najpovoljnijim cenama. PHILIPS BRI 956 /00,   PHILIPS BRI 950/ 00, PHILIPS LUMEA SC 1994 /00.

Ovi aparati imaju ergonomski oblik tako da lepo ležu u “ruku”, a svi delovi tela će vam biti lako dostupni. Depilatori sa intentizvnim pulsirajućim svetlom su skoro bezbolni. Veoma kratko osetićete samo blako peckanje. Upotreba je veoma jednostavna. Samo je potrebno da pritisnete dugme nakon što aparat odredi koji je intenzitet svetlosti potreban za taj deo kože uz pomoć senzora.

Način korišćenja…

Prvo morate skinuti gornji deo dlaka. Ovo je važno kako bi svetlost došla do korena dlake. Tu upija melanin (tamni pigment) iz dlake i dovodi folikul dlake u stanje mirovanja. Stanje mirovanja znači da dlaka značajno sporije raste, tako da posle prva 4 tretmana prolazi i po dva meseca bez dlačica. Taj period se produžava daljim tretmanima, tako da je na kraju uglavnom potrebna epilacija samo radi održavanja jednom ili dva puta godišnje. 

Nakon što ste skinuli dlake sa kože na uobičajen način brijačem,depiatorom, kremom ili voskom, izaberite najbolju postavku energije za svoju nijansu kože uz integrisani senzor SmartSkin. Prislonite prozor za tretiranje na kožu pod uglom od 90 stepeni. Sačekajte indikator spremnosti za emitovanje svetla i pritisnite dugme za svetlo. Polako klizite aparatom preko područja za tretiranje dok se pulsirajuće svetlo emituje. Izbegavajte primenu svetla na isto mesto. Ceo tretman tela traje do 15 minuta.

epilator

Da biste mogli nežno i efikasno da tretirate dlačice na licu, dodatak je pažljivo dizajniran sa ravnim prozorom za preciznu upotrebu na gornjoj usni, bradi ili vilici. Ima dodatni integrisani filter koji će, kada se doda uređaju, automatski podesiti tretman svetlom tako da se bolje prilagodi tretiranju neželjenih dlačica na licu. Posebno zaobljeni dodatak je dizajniran za tretiranje teško dostupnih dlačica ispod pazuha. Kada se ovaj pametni dodatak doda uređaju, automatski se aktivira tretman koji je prilagođen za pazuh. Dlačice u bikini zoni su obično jače i deblje od drugih dlačica na telu, tako da je potreban prilagođeni dodatak za najbolje rezultate. Dodatak je zaobljen i ima dodatni providni filter. Tretman svetlom se automatski podešava kada se dodatak priključi na uređaj.

Dodatak za telo je savršen za brzi tretman na velikim delovima tela, kao što su noge, ruke i stomak. Zaobljeni dizajn bolje prati konture tela za optimalni kontakt sa kožom. Priključivanjem dodatka na uređaj automatski se aktivira prilagođeni tretman koji je pogodan za ove delove tela.

Kada se IPL depilator koristi sa kablom, ima indikator podešenog vremena za najveću energetsku postavku.

Uz pomoć laserskog depilatora koji ima 250 000 i više pulseva trajno ćete ukloniti dlačice sa lica i tela. Efikasan je za: ruke, noge, stomak, bikini područije, ispod ruku, brade, obraza, iznad gornje usne… Ima 5 prilagodljivih nivoa jačine svetlosti, detektor boje kože, integrisani UV filter koji štiti kožu od UV zračenja. Služiće vas 15 godina ako ga koristite na celom telu ili 35 godina ako ga upotrebljavate samo na listovima, licu ili pazuhu.

Posetite Tehnomediu i nabavite svoj IPL depilator za nežno, bezbolno i trajno uklanjanje dlačica sa tela. Ne morate da idete u salone, zakazujete tretmane i trošite novac, jer ćete sada sve to moći da uradite sami kod kuće.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *