Kupovina mobilnog telefona

x Mobile

Kupovina mobilnog telefona nije jednostavna. Mnogo je modela i često ste u dilemi za koji da se odlučite. Tehnomedia nudi veliki izbor najraznovrsnijih modela.

Bez pametnog telefona ne možete. Znate osnovne karakteristike koje tražite i često mislite da samo jedan uređaj zadovoljava sve vaše potrebe. Ponekad vam se čini da vam nijedan telefon ne odgovara. Svake godine na tržište desetak velikih proizvođača izbaci više od desetak modela mobilnih telefona.

Mobilni je više od telefona. To je naš najbolji prijatelj, savetnik, asistent i odlično društvo i sredstvo protiv usamljenosti. Nije to samo komunikacija s prijateljima ili porodicom, već je to i prozor u svet, planiranje, organizovanje, igranje, zabava… Pametni telefon vam nudi novu dimenziju doživljaja, jer je on i sprava za slušanje muzike, način da čujete nove informacije, odete na internet, gledate YouTube, serije, filmove, navigator, razmena poruka i mail-ova, obavljanje posla, neophodan je za razne vrste pomoći i još mnogo toga.

mobilni e

Pomoći ćemo vam da sagledate koje sve mogućnosti nudi pametni telefon kako biste lakše doneli odluku oko izbora koji će zadovoljiti vaše potrebe. Tehnomedia ima odličan izbor.

Osnovne osobine i karakteristike poput podrške za Wi-Fi, bluetooth, kameru sa prednje i zadnje strane i slično je nešto što poseduju svi telefoni. Jednostavna verzija androida možda vam se neće dopasti. Zadovoljstvo svakodnevnog korišćenja pružaju zanimljive funkcije, kao i poseban dizajn, izgled i dodatni detalji vašeg telefona. Slično osetljivoj umetnosti je stvaranje androidove unutrašnjosti. Predaleko su otišle neke kompanije. Kod nekih modela možete osetiti da je telefon sporiji zbog softverskih aplikacija, jer su vlasničkim funkcijama preplavljeni mnogi androidovi sistemi. Dok kod pojedinih modela određene dizajnerske sitnice nemaju svrhu i smisla.

Oxygen OS system donosi na primer važne karakteristike koje nisu prenaglašene, a nedostaju kod jednostavnih Android-a. Na Pixel telefonima je dostupna Googleova Android postavka koja je sa suptilnim podešavanjima slična jednostavnom Androidu. Zanimljiv je Samsungov One UI.  Dok je prilično izbalansirana verzija TouchWiz i Samsung Experience.

Punjenje telefona je veoma bitno. Funkcija brzog punjenja je naša preporuka. Kada nam najviše treba, telefon se isprazni i kako bismo ga ponovo napunili stavljamo ga nekoliko sati na punjač. Nerviramo se, jer želimo da baterija bude spremna za minut, a to sa standardnim i bežičnim punjenjem jednostavno nije moguće.

USB-C priključak ima skoro svaki veliki vodeći brend, dok su Micro-USB priključci prošlost.

Poprilična je investicija kupovina novog pametnog telefona. Nije dobro ulaganje ako proizvođač manje od godinu dana ne vrši ažuriranje softvera.

mobilni e

Senzor otiska prsta je posebna priča o kojoj se ponekad vode zanimljive polemike. Svaki put kada želite da otključate svoj telefon nije potrebno da ga dižete ako senzor imate na zadnjoj strani. Senzor na prednjoj strani je najpraktičniji i birajte takve telefone, dok se ne pojavi neki novi biometrijski sigurnosni sistem.

Ako koristite Google Pay, NFC čip vam je neophodan. On vam omogućava beskontaktno plaćanje u prodavnicama i sve možete platiti svojim pametnim telefonom, bez potrebe da izvlačite svoj novčanik.

Znamo da biste voleli da dobijete pametni telefon sa svim funkcijama koje želite, a da potrošite što manje novca. Ključne funkcije ćete sami izabrati. Nismo pominjali kvalitet kamere, najnovije procesore vrhunskog kvaliteta ili IP ocene, ali smo ovog puta istakli važne prednosti koje se moraju ceniti prilikom svakodnevnog korišćenja smart telefona.

Posetite Tehnomedia maloprodajne objekte i izaberite telefon kakav ste oduvek želeli. Očekuje vas maksimalan izbor po minimalnoj ceni. Proverite.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *