Besprekorni rezultati sa Indesit veš mašinom

Indesit xpx

Ako ste se pitali kako izgleda savršeno čist veš, odgovor je pomoću Indesit My Time.

Indesit mašina za pranje veša MTWA 61251 W EE pruža fantastične mogućnosti. Štedi vreme, vodu i energiju.

Ovo je jedini model sa 3 brza programa pranja za pun kapacitet mašine i još 5 drugih brzih programa. Za manje od sat vremena možete besprekorno oprati veš.

Veš mašina je jedan od najboljih izuma. Bez nje danas ne bismo mogli da funkcionišemo. Veliki je broj proizvođača i modela na našem tržištu, tako da često ne znamo za koji model da se odlučimo. Mašina za pranje veša koja će zadovoljiti sve naše potrebe i više od toga je Indesit My Time. Ovaj brend koristi inovativne tehnologije i osim lepog dizajna karakteriše ih odličan kvalitet, dugotrajnost i brojne savremene funkcije i mogućnosti.

image

Indesit sa oznakom MTWA 61251 W EE je jedina mašina za veš sa 3 FastCycles programima za pranje punog bubnja ispod 1 sata. Mešano, pamuk 60 i 40°C. Odlikuje se i inovativnom WaterBalance+ opcijom koja automatski podešava parametre pranja za uštedu vremena, energije i vode. Ove mašine su nežne prema vašoj odeći.

Karakteristike ove Indesit mašine za pranje veša sa prednjim punjenjem su: prostrani kapacitet od 6kg, kao i brzi i efikasni broj obrtaja u centrifugi od 1200 u minuti. Ova mašina je i štedljiva. Štedi vodu i električnu energiju. U to ćete se uveriti na kraju meseca kada budete videli račune za struju i vodu. Ima oznaku energetskog razreda A++. Za godinu dana potrošiće u proseku 173 kWh, a u istom periodu 8380 l vode.

Poseduje inovativne tehnologije i 12 programa koji će vam olakšati posao, a rezultati će biti besprekorni. Program pamuk 60 omogućava odlične rezultate pranja pamučnih predmeta i odeće na 60°. Sa Mix Coloured 40 ciklusom opraćete mešovit i obojeni veš na siguran način na 40°. Čiste i jasne boje su krajnji rezultat. Taj posao će vaš uređaj obaviti za manje od sat vremena. Pamuk 40 je posebno dizajniran za dodatnu brigu za vaše pamučne predmete pranjem na ovoj temperaturi. Malenim količinama štedite do 70% vode i 50% energije dok je ciklus 35% brži. Veoma je koristan i program za Odlaganje. Uz njegovu pomoć moći ćete da podesite vreme pranja ili odložite kasnije tokom dana ili noći. Samo namestite program, a Indesit uređaj će sve ostalo obaviti sam. Vaša sportska oprema biće savršeno oprana ako podesite program Sport.

Veš mašina se sama čuva i štiti. Potrebno je samo da namestite Autoclean ciklus i dodirnete dugme bez upotrebe deterdženta. Funkcija Zaključavanja tastera dizajnirana je za slučajno uključivanje kontrolne table. Na ovaj način ste se dodatno osigurali. Vaši radoznali mališani na primer neće moći da otvore veš mašinu ili slučajno promene podešavanja.

Nije glasna tokom rada. Nivo buke tokom pranja je 56, a centrifuge 76 dB. Standardnih je dimenzija. Širine 59,5 cm, visine 85 cm i dužine 54 cm.

Najbolje po minimalnoj ceni pružiće vam Indesit mašine za pranje veša. Odličan odnos kvalitet i cene dobijate sa ovim modelom.

Sa Indesit mašinom za pranje veša nećete pogrešiti, jer ovo je jedan od najpouzdanijih, najtraženijih i najpopularnijih modela na našem tržištu. O tome svedoči veliki broj zadovoljnih korisnika.

Kupovinom Indesit veš mašine do kraja godine, 31. decembra 2020. dodatno ste se osigurali, jer pored 2 godine dobijate dodatnu garanciju u trajanju od 3 godine, što je ukupno 5 godina garancije. To znači da su uslovi garancije tih 120 meseci (5 godina) isti i odnose se na dolazak servisera, sve rezervne delove i rad.

Indesit

Posetite Tehnomedia prodavnice i nabavite je po neverovatno povoljnoj ceni. Najbolji uslovi kupovine i plaćanja očekuju vas na adresi Tehnomedie. Veš mašinu možete kupiti i na 24 rate bez kamate.

Tehnomedia je totalno drugačija od drugih. Proverite.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *