Osvoji Vivax TV jednostavno i lako

x Vivax

Tehnomedia vas nagrađuje. Pratite nas na facebook-u i osvojite VIVAX televizor.

Učestvujte u nagradnom konkursu od 5. do 11. novembra i ko zna možda ćete baš VI biti srećni dobitnik.

Potrebno je samo da nas pratite na društvenoj mreži facebook, lajkujete našu facebook stranicu i tagujete u komentaru osobu sa kojom najviše volite da gledate filmove.

image

Vidite, sve je veoma jednostavno i lako, a na kraju fantastičan VIVAX LED televizor čiji model nosi oznaku 32LE112T2 može biti vaš. Tehnomedia misli na vas, daruje vas, iznenađuje i nagrađuje vašu vernost i doslednost.

Ovaj Vivax TV je posebno ergonomski dizajniran televizor i umesto klasičnog postolja ima nogice koje doprinose ukupnoj eleganciji televizora i boljem rasporedu težine na podlozi. Glavne karakteristike novog Vivax LED televizora su HOTEL MODE sa mogućnošću kloniranja postavki, energetska klasa A, CI+ priključak, SPDIF Coax Digital i digitalni T2 i satelitski S2 prijemnik.

Ovaj LED televizor ima najefikasniji vid osvetljenja ravnog ekrana čija je veličina 32″, odnosno 80 cm. Prelepog je dizajna i tanak zahvaljujući LED diodama. Pružiće vam najbolji nivo kontrasti u odnosu na LCD televizore. Možete ga gledati sa svih strana i iz svih uglova i sasvim sigurno mu nećet pronaći manu. Maksimalna rezolucija 1366 Ks 768 (HD).

Ovaj TV ima satelitski tjuner koji olakšava gledanje satelitskog programa, jer ne mora da ima dodatnu satelitsku „kutiju“ i dodatni daljinski upravljač koji se često može izgubiti i pocepati. Sve što vam treba je satelitska antena i sam TV za gledanje satelitskih programa. Pored ovih karakteristika, VIVAKS TV je opremljen svim ostalim potrebnim funkcionalnostima, uključujući DVB-T2 tjuner za najnoviji TV standard koji uključuje H.265 kodek.

Pratite stranicu Tehnomedie na facebooku, lajkujte, tagujte, učestvujte u nagradnom konkursu od 5. do 11. novembra i osvojite VIVAX televizor. Tehnomedia je totalno drugačija od drugih. Proverite.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *