Bianca – najpametnija Candy mašina

Tehnomedia najbolje veš mašine Candy

U Candy kompaniji veruju u pametne inovacije i to samo posebne vrste: one koje realno utiču na potrebe potrošača, osmišljene da im olakšaju život. Inovacije koje odbijaju elitizam, čime postaju dostupne svima. Bianca je savršen spoj svega toga. Iz Candy-a navode da je ona najpametnija i najintuitivnija mašina koju su ikada proizveli.

Predstavljamo vam Bianca-u.

 CANDY BIANCA AMBIENT M  L   x

SVE ZA SAMO 59′

Zahvaljujući Zoom tehnologiji, Bianca je sposobna da opere sve vrste tkanina, na svakom programu, za manje od sat vremena, uvek sa najboljim rezultatima. Ne postoji druga mašina koja može da postigne takav rezultat.

 BIANCA MASTER MODEL smart ring P  M x

Zaboravite dugmiće!

 

REZULTATI PRANJA A KLASE*

Kada koristite Zoom, ekskluzivna Mix Power Jet+ System  tehnologija ubrizgava čist deterdžent sa vodom direktno u vlakna tkanine i zajedno Boost Heating System i CPU Accelerator, it garantuje najbolje rezultate pranja u kratkom vremenu.

*On Cotton, Synthetics and Mixed fabrics

INTUITIVNO UPRAVLJANJE JEDNOM RUKOM

Zaboravite dugmiće. Sa Biancom možete pronaći najkorisnije programe i najpopularnije opcije na Vašem jeziku, na vrhu Vašeg prsta. Jednostavno klizi zahvaljujući soft touch selektoru i sve je veoma vidlijvo zahvaljujući velikim karakterima i simbolima..

SVE NA VRHU VAŠEG PRSTA

Zahvaljujući jedinstvenoj Smart Ring kontrolnoj tabli, možete kombinovati 8 najkorišćenijih programa, sa 4 najkorisnije opcije kako bi omogućili širok izbor rešenja (više od 700 kombinacija)

ERGONOMSKO KORŠĆENJE

Poseban nagib od 11° omogućava da Smart Ring koristite bez savijanja kičme.  Veća, viša i lakša vrata izlaze u susret istoj potrebi.

KOMUNICIRAJTE SA INTELIGENTNOM BIANCOM

Vaša interakcija sa Biancom nije ograničena: Bianca zapravo poseduje poseban algoritam koji vam omogućava da imate pravi dijalog sa njom, putem vašeg pametnog telefona. Vaša nova mašina razume vaše potrebe ispravlja vas u slučaju da pravite eventualne greške, uči o vama dan za danom,  i priprema ispravne odgovore. Iskustvo korišćenja koje nikada ranije niste videli.

Talking Bianca je samo jedna od mnogih funkcija omogućena zahvaljujuči simply-Fi,  ekskluzivnim sistemom povezivanja koji Vam poboljšava iskustvo korišćenja mašine kontrolisanjem putem pametnog telefona ili tableta.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *