Najbolja voda za piće

x Voda

Tempo savremenog života ponekad može učiniti da čak i najnormalnije stvari izgledaju nedostižno. Jedna od tih stavki jeste zdrav način ishrane. Većina ljudi će posegnuti za brzom hranom u nedostatku vremena i gaziranim napitkom, ne razmišljajući od dugotrajnim posledicama na organizam.

Briga o zdravom načinu života, o ishrani koja utiče direktno na zdravlje, ne mora biti komplikovana. Ponekad je dovoljno napraviti prvi korak.

Da li ste već isprobali bokale za filtriranje vode?

Kada kažu da treba da unosimo dovoljno tečnosti, lekari uglavnom misle na vodu. Nijedna tečnost ne utiče tako blagotvorno na naš organizam kao voda. Najveći deo vode, 70–80 odsto, unosi se kroz vodu i druge tečnosti, a ostalih 20 do 30 odsto putem hrane. Barrier filter bokali jednostavni su i praktični za korišćenje, sa najvećim izborom tipova bokala i filter patrona, zavisno od kvaliteta vode u vašem regionu.

Fotografije bokala  x

Izaberite zdrav način života

 

Idealno su rešenje za vodovodsku vodu jer uspešno iz vode otklanjaju hlor, hloroorganska jedinjenja, kamenac (smanjuju tvrdoću vode) i ostale štetne materije koji bi mogle da dospeju u vodu na njenom putu od vodovoda do vaših slavina.

Prečišćavanje obavljaju zamenjive filter patrone koje se nalaze u sklopu bokala i imaju najveći kapacitet na tržištu – obezbeđuju 350 litara čiste i zdrave vode.

Filteri Barrier imaju svetski priznat kvalitet i mnoga međunarodna priznanja i sertifikate kao što su NSF i TUV sertifikat, Water Quality Association, International Water Association. Takođe, dobili su apsolutno priznanje od strane potrošača, pobednici su konkursa „Marka №1 u Rusiji“. Tokom nezavisnog glasanja u celoj zemlji ruski potrošači su se opredelili upravo za filtere BARRIER. Nije izostalo ni priznanje od strane profesionalaca, filteri BARRIER su nagrađeni na konkursu za najbolji brend  u Rusiji „BrendGodine/EFFIE“.

LOGO MARKA NO IN RUSSIA

Brend br.1 u Rusiji

Na kraju ćemo vam otkriti jednu zanimljivost: preko 300.000 domaćinstava u Srbiji koristi jedan od filtera za vodu Barrier.

Dakle, da li ste ih već isprobali?

Fotografije bokala  x

 


Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *