Whirlpool FreshCare+ veš mašine

Tehnomedia najbolje veš mašine Whirlpool

Nove Whirlpool  FreshCare+ veš mašine

Para čini odeću svežom i 6 sati nakon završetka ciklusa pranja

Nove Whirlpool veš mašine karakteriše jedinstveni sistem koji se prilagođava vašem dnevnom rasporedu, umesto da vi vaše vreme planirate prema tome, veš ostaje svež i nakon nekoliko sati od završetka ciklusa pranja.To znači da ne morate brinuti da li će veš ostati svež ako ne stignete da iznesete veš iz mašine.

Whirlpool 6TH SENSE Tehnologija prilagođava i kontroliše temperaturu, vodu i performanse motora i tretira odeću za svaki ciklus pranja od kvašenja do konačnog ispiranja. Korišćenje senzora i algoritama, 6TH SENSE Tehnologija automatski detektuje količinu veša u bubnju i optimizuje konstantno praćenje parametara pranja u skladu sa vrstom tkanine. Na ovaj način se osiguravaju odlični rezultati u uštedi vremena, energije i vode.

DG

Whirlpool FreshCare+ nove veš mašine

 

Nova dimenzija svežine

Novi FreshCare+ sistem nežno masira veš  laganim pokretima uz naizmenično ispuštanje pare koja cirkuliše unutar vlakana održavajući svežinu veša i sprečavanje neprijatnih mirisa. FreshCare+ sistem tretman zaista zadržava svežinu i bezbrižnost čak i nakon  nekoliko sati od završetka ciklusa

Briga za svaku vrstu tkanine

Nove mašine za veš koriste naprednu tehnologiju u očuvanju osetljivih tkanina. SoftMove sistem omogućava da bubanj izvrši niz specifičnih pokreta koji se prilagođavaju vrsti tkanine za besprekorne rezultate. Sistem podešava šest prilagođenih pokreta bubnja za svaki proces pranja. Preciznost pomaže u zaštiti boja i očuvanju oblika tkanine kako bi se obezbedili najbolji rezultati. Moguće je birati između 14 različitih programa od jeans i pamuka do osetljivih tkanina kao što su vuna i svila.

Savršeno pranje na 15°C kao na 40°C

The Colour15°C  ciklus pranja pomaže u očuvanju originalnih boja vaše odeće. Garantuje iste performance kao na ciklusu pranja od 40°C. Zahvaljujući prilagođenom asimetričnom okretanju bubnja koji pomaže boljoj absorbciji deterdženta, a kao  rezultat je efikasnije pranje na nižim temperaturama.

DG

Svež veš i do 6h nakon pranja!

 

Snaga čišćenja koja se prilagođava vašim potrebama

Clean+ opcija bez napora prilagođava ciklus pranja prema nivou zaprljanosti. Zavisno od toga koliko je odeća zaprljana bira programe između intenzivnog, dnevnog ili brzog pranja.

Napredni motor za dugotrajne performance

Veš mašinu pokreće SenseInverter Motor, tih i unapređen motor bez četkica koji osigurava  dugotrajne performanse i izdržljivost.


Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *