Braun dani

blog braun

Počeli su Braun dani u Tehnomedia prodavnicama i online shopu. Iskoristite ovu akciju, kupite i uštedite.

Želite da kupite neki kvalitetan aparat za negu kose, lica ili tela? Sada je pravi trenutak. Neka vaš izbor bude Braun. Kreirali smo specijalno niske cene samo za vas i ovakvu priliku ne smete propustiti.

BRAUN 8390CC

Kada je akcija i koliki je popust?

Od 4. do 6. novembra očekuje vas 20% popusta na Braun aparate.

Braun ponuda po specijalnoj ceni:

Zašto Braun?

Braun nudi veliki izbor preciznih električnih brijača koji nežno i detaljno uklanjaju dlačice, kao i namenske trimere za svakodnevno održavanje predela ispod vrata, brade i higijenu uopšte. Izuzetne mašinice za šišanje ili brijanje učiniće da uvek izgledate uredno i lepo. Ovi aparati su specijalno napravljeni tako da će efikasno skratiti bradu, brijati i prilagoditi se konturama lica. Model sa pokretnom glavom, pomičnom mrežicom obezbediće vam maksimalnu prilagodljivost. Izaberite model po svojoj meri, koji možete koristiti sa gelovima i penom za brijanje ili ispod tuša, za suvo i mokro brijanje i ulepšavanje.

BRAUN IPL PL5237

Sa Braun epilatorima imaćete u svakom trenutku lepu i glatku kožu. Osećaćete se sjajno jer ćete imati negovanu kožu, a uklanjanje dlačica biće prilagođeno baš vama. Izaberite fleksibilne Silk epilatore, ili najnežnije i najjednostavnije uklanjanje malja sa EverSoft Deluxe sistemom. Rotirajući diskovi iz korena čupaju i najmanje dlačice a rezultati su dugotrajni. Posao će temeljno obaviti jer se prilagođavaju konturama vašeg tela. Za dugotrajne rezultate u jednom potezu možete izabrati i dual modele koji kombinuje epilaciju sa Gillette Venus tehnologijom. U zavisnosti od modela tu su i razni dodaci kako bi ceo posao bio lakši: nastavci za brzu epilaciju, za osetljiva područja, piling nastavke, punjače i slično.

BRAUN HD380

Braun aparati za kosu su izuzetnog kvaliteta. Kosa je ukras svake žene, a ako je tretirate sa fenom, presom, figarom ovog brenda izgledaće uvek zdravo, negovano i sjajno. Aparati ovog brenda poseduju jedinstvenu IONTEC tehnologiju koja će vam u tome pomoći. U svakom trenutku napravićete frizuru po želji, a kosa će biti zaštićena od lomljenja i oštećenja. Prirodno će biti sjajna i neće biti naelektrisana. Najlepše kovrdže i božanstvenu glatkoću omogućiće vam Braun figaro, četka ili presa za kosu. Fenovi obezbeđuju ravnomerno raspoređivanje toplote. Modeli sa ionitec sa Colour Saver tehnologijom pružaju dugotrajnu živu boju kose, dok prirodnu vlažnost kosi daje Satin lons tehnologija.

Zaključak

Vreme je. Braun akcija je počela i traje samo 3 dana. Nemojte propustiti ovu jedinstvenu priliku. Život će vam učiniti boljim, lepšim i jednostavnijim aparati ovog brenda. Braun nudi kvalitet, pouzdanost i lep dizajn. Inovacija i posvećenosti ugrađeni su u svaki uređaj.

Sa Braun aparatima za negu, priuštićete kompletan doživljaj vašoj kosi, licu i telu. Iskoristite ovu akciju i kupite aparat na popustu u svim Tehnomedia maloprodajnim objektima i online prodavnici.

Tehnomedia je totalno drugačija od drugih. Proverite!

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *