Sjajni popusti u 4 prodavnice

rodendan x

Vreme je za uzbudljivu avanturu na 4 lokacije. Prepustite se odličnom šopingu i niskim cenama.

Pruža vam se idealna prilika da 3 dana kupujete na akciji. Povodom rođendana naših prodavnica u Beogradu, Kragujevcu, Pirotu i Zaječaru častimo vas popustima.

Kada?

Od 10. do 12.novembra.

Koliko?

  • Popust od 20% za male kućne aparate i periferije.
  • Popust od 15% za: belu tehniku, televizore, audio i video, it i telefone.

Akcija se odnosi za sve načine plaćanja u gotovini. Popust ne važi za proizvode koji su već na sniženju.

Gde?

  • U Beogradu u Žičkoj 1, na Crvenom krstu, u blizini Beogradskog dramskog pozorišta. Inovativni ambijent na 200 kvadrata, je sjajno mesto za ljubitelje tehnike kojima je, pored kvaliteta, bitna i pristupačna cena. Oko svih nedoumica i izbora, pomoći će vam naš tim iskusnih prodavaca. Radno vreme je radnim danima od 9h do 21h, a subotom od 9h do 19h.
x   T.
  • U Kragujevcu, u ulici Bulevar kraljice Marije 56, u popularnom šoping centru BIG FASHION. Ovde ćete pronaći sve proizvode, od renomiranih stranih i domaćih brendova do onih koji će to tek postati. Najbolja ponuda smeštena je na 150 kvadrata, a naši ljubazni i stručni prodavci su vam na usluzi u svakom trenutku. Radno vreme je od 10h do 22h.
x   T.
  • U Pirotu u Dragoševoj 1, u samom centru grada, u blizini Osnovne škole “Vuk Karadžić” i Nacionalne službe za zapošljavanje. Na 180 kvadrata možete kupiti sve što vam je neophodno od bele tehnike, kućnih aparata, it uređaja, telefonije, televizora, audio i video opreme, uređaja za grejanje i klimatizaciju, pokućstva, alata i baštenske opreme. Radno vreme je od 8h do 20h, a subotom od 8h do 15h.
x   T.

U Zaječaru u Nikole Pašica 95. Prodavnica se nalazi blizu Nacionalne službe za zapošljavanje. Sve što vam je potrebno od bele tehnike, uređaja i aparata za dom i posao potražite ovde, u izložbenom prostoru od 65 kvadrata. Očekuje vas odličan izbor brendova, najsavremenija tehnologija, fantastični načini plaćanja i povoljne cene. Radno vreme je od 8h do 20h, a subotom od 8h do 15h.

x   T.

Velika ponuda fantastičnih uređaja i aparata, poznatih brendova po odličnim cenama. Sve što vam treba nalazi se na jednom mestu, u Tehnomedia prodavnici. Ne gubite vreme čekajući!!!

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *