Iskusi Apple

rodendan x

Popust ne sme da čeka. Pogledajte, izaberite i poručite Apple po specijalnim cenama i uštedite tokom novembarske akcije.

Pruža vam se idealna prilika da obezbedite sebi pouzdan laptop, telefon ili slušalice sa moćnim performansama. Jednačina je jednostavna. Kvalitet + sigurnost + dizajn = Apple. Počela je sjajna akcija koju jednostavno morate iskoristiti. Savršenstvo kakvo zaslužujete pružiće vam Apple.

Specijalna novembarska Apple ponuda:

Vreme akcije

Akcija traje od 30. oktobra do 3. decembra 2022. godine.

Oseti Aplle uređaje

Apple je svetsran i u jednom uređaju dobijate sve. Namenjeni su za svakoga. Sjajan su izbor za učenje, posao, zabavu i igru, internet i drugo. Možete ih povezati međusobno, jer su svi uređaji u savršenoj harmoniji. Rade besprekorno i softver i hardver. Sve je jednostavno. Na jednom uređaju počnite da radite, a na drugom nastavite posao. Apple je moćan, kvalitetan, intuitivan, izdžljiv, sa odličnim performansama, jednostavan za korišćenje, originalnog i lepog dizajna.

APPLE iPhone 11 128GB White mhdj3se/a

iPhone 11

Sada ovaj model u crnoj ili beloj boji kod nas možete kupiti po top ceni. Kapaciteta je 128GB. Ima 6,1-inčni Liquid Retina zaslon. Od stakla je poleđina uokvirena anodiziranim aluminijumom. Bočno dugme se nalazi na desnoj strani telefona. Dve kamere od 12 MP: ultra-široka i širokougaona nalaze se na poleđini. Dual-LED True Tone blic smeštena je na zadnjoj strani. Slot za SIM karticu u koji je umetnuta 4FF („Fourth Form Factor“) nano SIM kartica je na desnoj strani. Na slotu za SIM karticu je ugraviran IMEI. iPhone 11 se pojavio na tržištu 2019. godine.

APPLE MBA 13.3 mgnd3cr/a

Laptopovi

MacBook Air karakteriše snaga i moć. Neverovatno su tanki, lagani i lepi. Visokih su performansi sa potpuno funkcionalnom tastaturom i ekranom pune veličine. Imaju napredan hardver i displej. Odličan su izbor za učenike, studente, poslovne ljude…Klasičan dizajn olakšava prenosivost, a uz M1 procesore, korisnici dobijaju i potrebnu snagu uz portabilnost. Još jedan plus je i dugotrajna baterija. Ovo nije samo prenosni računar, već i statusni simbol, kao i iPhone u džepu ili bilo koji drugi Apple uređaj na stolu.

APPLE AirPods2 with Charging Case mv7n2zm/a

Slušalice

AirPods pružaju nov doživljaj i iskustvo bežičnih slušalica. Izvucite ih iz kućišta za punjenje i spremne su za upotrebu. Odlikuje ih besprekoran rad nakon jednostavnog podešavanja jednim dodirom. Obe bluetooth stereo bubice sa kutijicom za punjenje su vam potrebne.

Automatski su uključene i uvek povezane. AirPods kada su vam u ušima mogu da osete i kada ih izvadite da pauziraju. Ako želite da podesite jačinu zvuka, uputili poziv, promenili pesmu, ili dobili uputstva, na primer samo recite glasom i uputite zahtev. Možete da nosite jedan ili oba AirPod-a, ili da nešto preskačete unapred ili igrate samo dvostrukim dodirom ćete to završiti kada slušate muziku ili neki drugi sadržaj. Brzo se pune, 15 minuta punjenja pruža 3 sata slušanja muzike ili 2 sata razgovora.

Podsećamo Vas da su načini plaćanja za online poručivanje: uplatnicom, karticom prilikom kreiranja online porudžbine, gotovinom prilikom isporuke robe, web kreditom.

Obezbedite sebi kvalitetan, moderan i fantastičan uređaj. Iskoristite ovu akciju i kupite po akcijskoj ceni telefon, laptop, tablet ili pametni sat kod vašeg ovlašćenog Apple distributer u Tehnomedia maloprodajnim objektima ili jednostavno online.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *