Radno vreme Tehnomedie za vreme praznika

Add

Izmenjeno radno vreme prodavnica povodom državnog praznika Dana primirja u Prvom svetskom ratu.

U petak, 11. novembra 2022. godine, zbog obeležavanja državnog praznika Dana primirja u Prvom svetskom ratu, Call centar i pravna lica kao i sektor reklamacija neće raditi.

Tehnomedia prodavnice radiće po izmenjenom režimu rada.

  • Radno vreme prodavnica biće od 9 do 17 sati, dok će maloprodajni objekti koji se nalaze u tržnim centrima poštovati njihovo radno vreme.
  • Prodavnice koje se nalaze u Zaječaru na Trgu oslobođenja 1 i u Beloj Palanci u Srpskih vladara 68 radiće od 9 do 15 sati.
  • Radno vreme prodavnice na Novom Beogradu u Omladinskih Brigada 33A, preko puta A bloka i Delta City-ja biće od 9 do 21 sat.
  • Maloprodajni objekat u Pančevu koji se nalazi u Šoping centru Big Pančevo u ulici Miloša Obrenovića br. 18 u petak radiće od 10 do 22 sata.

O Danu primirja u Prvom svetskom ratu

Srbija ove godine obeležava ovaj praznik deseti put. Velike sile koje su izašle kao pobednice u Prvom svetskom ratu to čine već decenijama. U znak sećanja na stradanja koje je podnela Srbija i kao država se ponovo uspostavila, uzeta je takozvana biljka feniks, cvet Natalijina ramonda i to je simbol ovog državnog praznika. U odnosu na broj stanovnika Srbija je podnela najveće vojne i civilne žrtve i najduže je učestvovala u tom ratu. Prema rečima istoričara Čedomira Antića, ovo je bio najveći rat u kom je Srbija učestvovala i u njemu je odnela najveću pobedu u istoriji – u Kolubarskoj bici protiv austrougarske vojske 1914. godine.

Ocenite ovaj članak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *